KIRJAT

Yli 70 ideaa herkulliseen jouluun nyt kirjakaupoissa!
TIETOA KIRJASTA

Toinen kirjani Emma kakut leivokset ja jäätelöt julkaistiin maaliskuussa 2015.

Kirja sisältää kiireisen leipojan reseptejä, jotka kuitenkin tekevät vaikutuksen näyttävyydellään ja ideallaan. Monet kirjan herkuista syntyvät yhdessä kulhossa ja jäätelöiden valmistamiseen ei tarvita jäätelökonetta.

Hauskoja koristeluniksejä ei ole täysin unohdettu, vaan kirjasta löytyy esimerkiksi maailman helpoin sateenkaarikakku, ällistyttävän kätevästi syntyviä suklaakukkia ja marmoroituja kakkutikkareita. Mutakakut, paistetut juustokakut ja unelman kevyet marengit nostavat veden kielelle. Vain muutamia mainitakseni!

Koska valokuvaus on leipomisen lisäksi suuri intohimoni, valokuvasin tämän kirjan itse ja tiedossa onkin 144 sivua todellista silmänruokaa!

Kirja on saatavilla kirjakaupoissa ympäri Suomen ja sen voi tilata suoraan kustantajalta täältä:
http://www.docendo.fi/emman-kakut-leivokset-jaatelot.htmlKAKKUTAIDETTA KOTIKEITTIÖSSÄ -KIRJA (julkaistu 2014)Tämä kirja sopii loistavasti niin aivan aloittelevalle kuin pidemmällekin edistyneelle kakunkoristelusta innostuneelle leipojalle. Kirja sisältää reseptejä marenkeihin, macaron-leivoksiin, kuppikakkuihin ja täytekakkuihin. Lisäksi kirjassa on paljon kuvallisia ohjeita erilaisten koristeiden valmistamiseen. Kakun täyttäminen, kuorruttaminen ja kerroskakun kokoaminen on esitetty selkeinä vaihekuvina. Kirja sisältää paljon vinkkejä raaka-aineisiin ja tekniikoihin liittyen. Kirja etenee tunnelmasta toiseen ja kirja on jaoteltu seitsemään teemaan: kevät, kesä, lasten juhlat, syksy, Halloween, joulu ja häät. Tarjottavaa löytyy siis jokaiseen vuodenaikaan ja juhlaan!

Tekniikat, välineet ja materiaalit on valittu kirjaan siten, että reseptit onnistuvat takuuvarmasti kotikeittiössä. Tulet yllättymään, miten helposti näyttävät koristelut syntyvät!

Signeeratun kappaleen kirjasta voi tilata suoraan minulta hintaan 34 € (sisältää postikulut)

Lähetä tilausviesti osoitteeseen: paintedbycakes(at)gmail.com1 kommentti:

  1. Selailen juuri käsiini saamaa uusinta kirjaasi. Onpa tämä mielenkiintoinen, uusia, yllättäviä ajatuksia leipomiseen !! Hyvä hankinta.

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...