CONTACT

Tampere, Finland

Ota yhteyttä sähköpostilla:
paintedbycakes(at)gmail.com

Email me at: 
paintedbycakes(at)gmail.com


Emma Iivanainen
Y-tunnus 2566604-4

11 kommenttia:

 1. Heippa! Yritin laittaa sulle sähköpostia, mutta ei mennyt perille. Ihastuin tuohon vadelma-ruusunmarjajuustokakkuun ja toivoisin, että saisin sinulta sen reseptin. Netistä yritin etsiä, mutta en löytänyt. Ristiäiset tulossa ja olisi aivan ihastuttava kakku sinne. Olisiko mahdollista, ett laittaisit reseptin sähköpostiini anita.jokinen@viialalainen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Resepti löytyy nyt myös postauksen sivulta :)

   Poista
 2. Heipsan. Miten säilytät macaronien kuoria ennenkuin täytät ? Muovilaatikossa vai ilman kääreitä. Säilyvätkö ? Oikein hyvää Uutta Vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muovilaatikossa huoneen lämmössä yhden yön, täytettynä jääkaapissa :)

   Poista
 3. Hi Emma :)

  Yesterday I bought your book from Prisma.. I fell-inlove to your book and its so amazing <3 i love it so much! But i have a question, can i store the decorated fondant cake in fridge with cover or with out cover? and how many days it will be good in fridge? I'm so excited to do the Expresso-suklaakakku :) its so pretty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi,

   Thank you! I'm very glad to hear that you love the book! :) Store a decorated cake in the fridge without a cover so the decorations don't melt because of the moisture that might condensate inside the cover. You can store the cake in the fridge for about 3-4 days. Happy baking! :)

   Poista
 4. Thank you Emma! Yes, this is the first book i found so creative and elegant, most of all very nice ohjeet! Happy summer to you and gonna wait for your next book :D

  VastaaPoista
 5. Hei.
  Olen lueskellut kirjaasi ja ajattelin leipoa jonkun kakun poikani ristiäisiin kunhan saan päätettyä minkä. Jäin miettimään pakastamista, kirjoitat että kakut voi täyttää ja pakastaa täytettynä, eikö tämä vaikuta rakenteeseen millään tavalla? Lähinnä mietityttää tuo voikreemin levitys sulattamisen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Kiva kuulla, että aiot leipoa kakun kirjasta :) Kakun voi tosiaan pakastaa täytettynä. Sulatuksen yhteydessä kakku kostuu hieman, mutta tämä ei vaikuta ratkaisevasti kreemin levittämiseen. Tärkeintä on, että voi on aivan pehmeää ennen kreemin valmistamista, jolloin kreemistäkin tulee niin pehmeää, että se levittyy kuin kermavaahto. Voipakettia kannattaa pitää huoneen lämmössä useita tunteja ennen kreemin valmistamista ja pahimmassa kiireessä voita voi myös hieman lämmittää varovasti mikrossa sulatusteholla. Ja jos mikron kanssa sattuu tapahtumaan sellainen vahinko, että voi pääsee sulamaan, niin tämänkin tilanteen voi pelastaa laittamalla kulhon hetkeksi jääkaappiin ja vatkaamalla kreemi kun voi on taas hieman jähmettynyt. Pakastettu kakku kannattaa sulattaa jääkaapissa riittävän pitkän ajan, jotta kakun sisälle ei jää jäisiä kohtia ennen kuoruttamista. Tämä jäisen sisäosan sulaminen saattaa nostattaa pintaan kosteutta, joka saattaa irrottaa kuorrutetta kakun pinnasta. Oikein hauskoja juhlia! :)

   Poista
 6. Moi! Lähetin sulle s-postia eilen mutten ole varma onko se tullut perille?

  VastaaPoista
 7. Moi! Lähetin muutama päivä sitten sähköpostia. Onkohan tullut perille? Ehtisitkö vastaamaan?
  Tv. Hanna

  VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...