keskiviikko 10. syyskuuta 2014

BLOGI MUUTTAA! - BLOG MOVES TO ANOTHER LOCATION!


Nyt saan vihdoin paljastaa, mitä todellakin uutta ja virkistävää syksy tuo tullessaan! Blogini siirtyy Maku.fi -sivustolle 9 muun upean ruoka-aiheisen blogin kanssa! Olen aivan innoissani uudesta alusta ja bloggausintoa onkin kerätty jo keväästä asti, jolloin sain kutsun tapaamiseen Maku-lehden toimitukseen. Minulla ei ollut etukäteen tarkempaa tietoa, mistä oli kysymys, mutta tapaamisessa selvisi, että blogini oli valittu mukaan aivan uuteen mahtavaan ruokablogiportaaliin. Tästä lähtien Painted By Cakes -blogin uudet postaukset löytyvät siis osoitteesta:

www.maku.fi/blogit/painted-by-cakes

Kaikki mukana olevat ihanat ruokablogit löytyvät osoitteesta www.maku.fi

Tämä sivusto ei siis enää päivity, vaan jää arkistoksi resepteille ja kakkukuville, joita saa edelleen käydä täältä mielellään lukemassa.

Toivon että te lukijat siirrytte mukanani uuteen osoitteeseen ja viihdytte vähintäänkin yhtä hyvin kuin tällä edellisellä. Maku.fi:n blogialusta on optimoitu ruokabloggaamiselle, joten kivana extrana resepteissä näkyy nykyään valmistusajat ja jopa kalorimäärät. Reseptit on myös eroteltu kätevästi varsinaisesta blogitekstistä omaan "laatikkoonsa".

Blogin sisältö jatkuu samanlaisena kuin aikaisemminkin ja ilouutisena päivityksiä tulee nyt aikaisempaa tiheämmin. Lämpimästi tervetuloa uudistuneen blogini pariin! Tulen postailemaan syksyn aikana puolukkaisia, kinuskisia ja omenaisia reseptejä, kuvia hääkakuista, koristelutekniikkaohjeita sekä tarinoita siitä, miten Lontoossa aloittamani kakkumaailmanvalloitus etenee!

In English

My blog is moving to another location to a new food blog portal called Maku.fi. My blog was chosen to the portal with 9 other fabulous Finnish food blogs. The new address for the blog is:

www.maku.fi/blogit/painted-by-cakes

This blog will not be updated anymore but it will be here as an archive for recipes and cake photos. I will be writing the blog in English in the new location too so I hope you will follow me to my new blog!

5 kommenttia:

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...