lauantai 7. kesäkuuta 2014

HÄÄKAKKU RUUSUILLA - WEDDING CAKE WITH PURPLE ROSES


Tämän kakun tein viime viikonloppuna hääjuhliin. Kuvista se ei ehkä niin välity, mutta kakku oli valtava ja painoi hurjan paljon. Niinkuin hääkakun kuuluukin! Kakussa oli vaalea kakkupohja ja täytteenä raikasta sitruunamoussea. Koristeet ovat tomuväreillä maalattua sokerimassaa. Morsiamen sähköposti juhlien jälkeen oli oikea päivän piristys. Kakku kuulemma ylitti kaikki odotukset!

In English

I made this wedding cake last weekend and even tough it doesn't show that well in the pictures, the cake was huge. Like the wedding cakes should be! The cake is a vanilla cake with lemon mousse and the decorations are made of sugar paste.8 kommenttia:

 1. Onko tuo keskimmäinen valtava kerros kakkua vai onko siinä joku tuki välissä? Ja kuljetetaanko kakut koottuna ja koristeltuna? :) hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keskimmäinen kerros on myös kakkua. Kakku on tosiaan ihan kokonaan syötävä. Kerrosten välissä on vain ohuet kakkualustat ja kerrosten välissä tukiputkia, jotta kerrokset eivät painu kasaan. Kakku kuljetettiin koottuna ja koristeltuna. Onneksi oli kaksi apulaista kuljettamassa, niin saimme kakun ehjänä perille :)

   Poista
 2. Upea kakku! Teitkö kakun valmiiksi edellisenä päivänä ja miten kuljetit juhlapaikalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kasasin kerrokset myöhään edellisenä iltana ja koristelin kakun aamulla. Kakku kuljetettiin kahden apulaisen voimin henkilöautolla. Kyllä siihen tarvittiin mies kannattelemaan kakkua kuljetuksen ajan, jotta saimme sen ehjänä perille :)

   Poista
 3. Kaunis, millaselle vierasmäärälle tämä kakku on mitoitettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieraita oli noin 80, mutta kakusta riittää noin 80-100 hengelle riippuen tietysti aina millaisia paloja satutaan leikkaamaan :)

   Poista
 4. upea kakku! paljonkohan kakulla on korkeutta? onneksi saitte ehjänä perille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kakku oli arviolta noin 60-65 cm korkea :)

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...