perjantai 14. maaliskuuta 2014

ENNAKKOTILAA KIRJA! - MY FIRST BOOK!Tässä se nyt on. Pian julkaistavan kirjani kansi! Tämä niin uskomattoman jännittävää aikaa. En malta odottaa, että kirja tulee painosta!

Jo kansikuvasta voi päätellä, että kyseessä ei ole ihan perinteinen leivontakirja. Lähdimme tekemään rohkeasti uudenlaista kirjaa niin ulkoasun kuin sisällön osalta. Ulkoasu on blogin tyyliin retrohenkinen ja värikäs. Täynnä leipomisen iloa! Kirjan kuvauksissa pistettiin kaikki luovuus peliin ja kuppikakkuja tarjoillaan omenakasan päältä ja välillä kakunkoristeita lentää ilmassakin. Sitten siirrytäänkin herkkiin helmikoristeltuihin hääpöydän tarjottaviin. Blogin tapaan mennään siis sujuvasti tunnelmasta ja tekniikasta toiseen.

Kuvauksia varten rakennettiin kokonaisia jälkiruokapöytiä kaikkine herkkuineen. Mukana on kakkujen lisäksi kuppikakkuja, macaron -leivoksia ja marenkeja. Tarjottavaa löytyy ihan jokaiseen juhlaan ja vuodenaikaan Baby showereista Halloweeniin ja kevään juhlista trendikkäisiin jouluherkkuihin.

Kuten kirjan nimi kertoo, kirjassa paljastetaan paljon helppoja niksejä, jotka onnistuvat kotikeittiössä. Kirjasta löytyy leivottavaa ja uusia ideoita ihan jokaiselle, aloittelevasta kotileipurista intohimoiseen kakkutaiteilijaan asti.

Minulle rakennettiin oma pieni suloinen verkkokauppa, josta kirjan voi ennakkotilata jo nyt ja tietenkin ennakkotilaajan tarjoushintaan 26,90 € (norm. 34 €) ja ilman postikuluja! Ennakkotilaamalla kirjan varmistat, että kirja lähetetään sinulle heti kun se tulee huhtikuussa painosta ulos!

Toivon kaikesta sydämestäni, että teillä on yhtä hauskoja ja herkullisia hetkiä kirjan parissa kuin minulla oli tehdessäni sitä!

Ja vielä suuren suuri kiitos ja kumarrus jokaiselle tämän blogin lukijalle. Te teitte kannustuksellanne kirjahaaveestani totta! <3


20 kommenttia:

 1. onnea uudenuutukaiselle rakkaudenhedelmällesi <3 syytä on ollakin ylpeä :-)

  VastaaPoista
 2. Upea juttu! Pitää ehdottomasti hankkia meillekin!

  VastaaPoista
 3. Näyttää ja kuulostaa ihan superhyvältä! Odotan innolla ilmestymistä ja toivon tililleni saldoa siihen mennessä ilmestyväksi :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, oonkin jo kovasti odottanut,että milloin kirja julkaistaan niin heti piti tilata:)

  VastaaPoista
 5. Onnea! En ole siis _yhtään_ kakkutaituri, mutta sitä suuremmalla syyllä pitää katsastaa kirjasi. Kauniit kuvat ja freesit ideat kiinnostavat :)

  Jenni
  www.liemessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tämän kirjan hyödyntämiseksi ei tosiaan tarvitse olla kakkutaituri, riittää, että tykkää makeasta! :D

   Poista
 6. Niin odotettu kirjauutuutesi tilattu!! Hieno juttu! Onnea! Kansi näyttää mahtavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) jännää odotella, että kirja tulee painosta!

   Poista
 7. Sama täällä. Nyt vaan kirjaa odotellen! Ja paljon onnea kirjailijalle :)

  VastaaPoista
 8. Kirja oli kolahtanut tänään postilaatikkoon ja voi miten ihania kuvia ja hyviä ideoita! Ohjeet vaikuttavat maukkaila. Nyt on ehkä pakko passata suunnitellut siivoamiset ja alkaa kokeilla tehdä macaronseja, niin herkunnäköisiä ovat! :) Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanaa kuulla, että pidät kirjasta ja että se innostaa leipomaan! Niin kovasti toivoinkin, että siitä tulisi mahdollisimman innostava :) Itse jännitän vielä pari päivää Lontoossa kakkuasioiden parissa ennen kuin näen kirjan painettuna. Ihania leivontahetkiä sinulle! :)

   Poista
 9. Minulle myös kirja saapui tänään ja aivan ihania reseptejä ja ohjeita koristeiden tekoon, kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aivan ihanaa kuulla, että pidät kirjasta! :)

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...