torstai 13. helmikuuta 2014

7 PAGES OF CAKES ON A MAGAZINE!Huh olipa jännää nähdä tämä lehti, kun se kolahti eilen postiluukusta eteisen lattialle kukkatennareiden sekaan. Tämä taitaa nimittäin olla ensimmäinen kerta, kun lehdessä julkaistaan itse ottamiani valokuvia ja omia tekstejäni. Muistaakseni olen aikaisemmin nähnyt omia valokuviani painettuna Suomen käsityön museon näyttelyesitteessä. Nyt on siis kyseessä ihka aito ensimmäinen lehtijuttu, joka on taittoa lukuun ottamatta omaa käsialaani.

Miltäköhän mahtaa tuntua kun kokonainen kirja tulee painosta. Perhoset ja kaikki mahdolliset muutkin ötökät pörräävät vatsassa jo pelkästä ajatuksesta. Luojan kiitos kirjan valokuvasi supervalokuvaaja, joten ainakin kuvien laatuun voin luottaa sataprosenttisesti jo etukäteen. Kävimme tänään graafikon kanssa läpi kirjan taittoa ja mietin, että miten ihmeessä sattuikin löytymään sellainen henkilö, jonka kanssa olen aivan samoilla aaltopituuksilla. Hänen töissään on niin hienosti yhdistetty vintagea ja trendikkyyttä, että meinasin pakahtua onnesta kun näin hänen aikaisempia töitään. Jotain voi päätellä siitä, että meillä oli sattumalta palaverissa samanlaiset paidatkin päällä.

Mutta takaisin lehtijuttuun (ehkä parempi yrittää välillä puhua jostain muusta kuin kirjastani, vaikka työskentelenkin nyt 24/7 sen parissa). Parhaat kotiblogit on uusi aikakauslehti, johon on valittu bloggaajia tekemään juttuja sivustojensa aihepiireistä. Suureksi ilokseni lehden toimituksesta otettiin minuun yhteyttä ja pääsin tekemään oman juttuni. Lisäksi olin äärimmäisen innoissani siitä, että valokuviani oli käytetty lehden muissakin jutuissa yleiskuvituksena ja vielä kokonaisen sivun kokoisina. Lehdestä löytyy 5 -sivuisen juttuni lisäksi kaksi isoa kuvaa blogistani. Itse juttu sisältää yleistä höpinää kakkuhommistani, red velvet -kakun reseptin, paperilippukoristeiden teko-ohjeita sekä pikkuleipäreseptin sokerimassakukkaohjeineen. Lehdessä on 25 muun huikean bloggaajan tekemää sisältöä liittyen ruokaan, sisustamiseen, puutarhanhoitoon ja matkailuun. Aivan ihana lukupaketti kokonaisuudessaan ja oiva reitti löytää laadukkaita blogeja seurattavaksi!

In English:

There were all together seven pages of my cake photos and recipes on "Parhaat kotiblogit" magazine!2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta lehdeltä ja niin kuin aina, kuvasi ovat todella kauniita. Kirjaa odotellaan malttamattomana :)

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...