keskiviikko 30. tammikuuta 2013

ORKIDEAKAKKU - ORCHID CAKE


Tällaisen kakun tein eräisiin valmistujaisiin. Toiveena oli hopea-valkoinen-lila kakku orkideoin koristeltuna. Kakku on supermehevä suklaakakku vaniljakreemitäytteellä. Kuorrute on hopeisella spraymaalilla sabluunan avulla maalattua vaniljanmakuista karkkimassaa. Orkideoita tein ensimmäistä kertaa ja hyvin näyttää karkkimassa siihenkin taipuvan.

ps. ihanan Dr. Sugar blogin tytöt tekivät postauksen liittyen blogiini. Postaus löytyy tästä linkistä: http://drsugars.blogspot.fi/2013/01/kuukauden-lempiblogi-painted-by-cakes.html. Kiitos tytöt! :)

perjantai 25. tammikuuta 2013

ENKELIKAKKU - ANGEL CAKE


Tietokoneeltani löytyi satojen valokuvien seasta vielä yhden joulunaikaan tekemäni kakun kuvat. Laitetaan nyt nämäkin näytille, vaikka joulu on mennyt aikoja sitten. Tällaisella porkkanakakulla juhlistettiin joulua eräässä perheessä. Toiveena oli valkoinen kerroskakku kultaisilla ja kuusenvihreillä koristeilla sekä kolme enkelihahmoa ja kaksi koiraa. Seuraavaksi alankin käydä läpi lähes 2000 valokuvaa Sri Lankan ja Lontoon reissuilta! Makeaa viikonloppua kaikille!

perjantai 18. tammikuuta 2013

TÄHTIKAKUT - STAR CAKESTallaiset kakut tein ihanaa sisustusblogia nimelta Sally's pitavalle blogiystavalleni. Tarkoituksena oli rakentaa joulukokonaisuus, jossa teemoina ovat valkoinen hopea ja tahdet. Kakku on meheva porkkanakakku tuorejuustotaytteella ja kuppikakut ovat piparkakkukuppikakkuja valkosuklaakuorrutteella. Kyseisessa blogissa on lisaa kuvia kakuista kahdessa postauksessa:

http://countrysally.blogspot.com/2012/12/joulupuu-on-rakennettu.html
http://countrysally.blogspot.com/2012/12/tahtikakku-tahtitytto.html

Nama yhteistyoprojektit muiden bloggaajien kanssa ovat kylla aina supermukavia. Kun yhdistaa voimat saadaan yleensa hienoja juttuja aikaiseksi. Tuo tyylikas kakkutarjotin on Sallylta lainattu.

Pahoittelut kirjaimien puuttumisesta. Olen talla hetkella Sri Lankassa pienessa nettikahvilassa kirjoittamassa tata postausta. Taalla tuoksuu suitsukkeet ja viereisella koneella kahvilan omistaja katsoo youtubesta curryn valmistusvideoita. Sri Lanka on kerrassaan niin upea paikka, etta voin luvata, etta muutama matkapostaus on tulossa kunhan kotiudun ja saan matkakuvat koneelle!


perjantai 11. tammikuuta 2013

ARVONNAN VOITTAJA JA MATKATUNNELMIA


Järjestämäni Zalandon arvonta on päättynyt ja arpaonni suosi tällä kertaa Heidi Alastaloa. Onnittelut! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Oli superkivaa lukea arvonnan yhteydessä tulleita ihania kommentteja koskien myös blogiani.Nyt onkin aika siirtyä toisiin maisemiin ja lähteä kohti lentokenttää. Tällä kertaa suuntana on upean luonnonkaunis Sri Lanka ja pikavisiitti Lontooseen. Tiedossa aurinkoa, hyväntekeväisyyshommia, valokuvausta, kesävaatteita (jee!), hyvää ruokaa ja Lontoossa tietenkin kakkukauppoja! Toivottavasti Sri Lankassa on vielä yhtä kaunista kuin viime reissullani muutama vuosi sitten. Tiesittekö muuten, että Sri Lanka tarkoittaa suomeksi kaunista saarta? Harvinaisen osuva nimi siis kyseisellä mestalla.

torstai 3. tammikuuta 2013

ZALANDO -ARVONTA!Zalandolta otettiin muutama viikko sitten yhteyttä ja tiedusteltiin haluaisinko tehdä pienen yhteistyöprokkiksen muotiin tai keittiötarvikkeisiin liittyen. Tottahan toki halusin ja mikäs sen paremaa kuin yhdistää nämä kaksi. Mekkoja ja kakkujuttuja, oi kyllä. Kokosin kollaasin muutamista Zalandon tuotteista, jotka erityisesti puhuttelevat minua. Lievittääkseni syyllisyydentunnettani siitä, että parin viikon joululomani (siis loman, mitä?) aikana postaukset ovat jääneet vähäisiksi, päätin jakaa osan saamastani lahjakortista teille lukijoille. Nyt olisi tarjolla 40 egee shoppailurahaa Zalandon verkkokauppaan! Valikoima on kieltämättä hengästyttävän laaja, joten satavarmasti jokaiselle löytyy jotakin. Niin ja Zalandollahan on tietysti nyt joulun jälkeiset alennusmyynnit meneillään, joten ei muuta kuin ostoksille.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta (huom muista jättää sähköpostiosoitteesi!). Voit osallistua myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen paintedbycakes@gmail.com. Mainitse kommentissasi tai viestissäsi, että olet halukas osallistumaan arvontaan. Osallistumisaikaa on 10.1.2013 asti. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Onnea ja menestystä kaikille arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...