sunnuntai 8. joulukuuta 2013

HYVITYSTÄ OSTOKSISTA JA LIITTYMISLAHJA LUKIJOILLE!Päätin monen muun bloggaajan tavoin lähteä mukaan Ostohyvitys.fi -kampanjaan. Muistan palvelun alkujaan Leijonan luola -ohjelmasta ja yritys jäi mieleeni, koska heillä on hyvä idea. Hyvä idea yrittäjille ja hyvä idea asiakkaille. Kaikki siis voittavat tässä.

Perusajatus hommassahan on, että tekemällä ostoksia Ostohyvitys.fi -palvelun kautta voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksista yli 450 verkkokaupassa.

Miten tämä käytännössä toimii? Menette Ostohyvitys.fi -palvelun sivulle ja luotte itsellenne ilmaiseksi tunnukset. Ostoksia tehdessä ei tarvitse kuin kirjautua sisään ja alkaa shoppailla. Pian saatkin sähköpostin ostoksista kertyneistä hyvityksistä. Kun hyvityksiä on kertynyt vähintään 15 euron edestä, ne maksetaan tilillesi. Hyvitystä ei tarvitse käyttää kyseisessä palvelussa, vaan raha tulee tilille sellaisenaan. Kätevää!

Vannoutuneena mekkofriikkinä olin melkoisen innoissani esimerkiksi siitä, että Nellyn tuotteista saa hyvitystä 11,50 % eli 150 € ostoksesta saat tilillesi 17,25 € takaisin! Ei yhtään huono summa!

Jos Ostohyvitys.fi on teille uusi tuttavuus, suosittelen kokeilemaan. Teitä lukijoita varten on varattu kiva pieni yllätys. Jokainen Painted By Cakesin oman liittymissivun kautta palvelua tämän vuoden puolella kokeillut saa makean joululahjan, Fazerin suklaalevyn!

Valitsin mukana olevista verkkokaupoista suosikkikauppojani ja niistä löytyviä tuotteita. Vaikka mitä ihanaa löytyy niin itselle kuin joululahjaksikin!

Hyvitysprosentit vaihtelevat eri kaupoissa parista prosentista reiluun kymmeneen prosenttiin ja joissakin kaupoissa hyvitys sisältää myös kiinteän summan. Jokaisen valitsemani suosikkikaupan hyvityksen näet klikkaamalla linkkiä.

Vaatteita ja kenkiä:

Nelly
Boozt
Zalando
Brandos
Asos

Kuva täältä


Ahkerana matkustajana (jee tammikuussa jälleen Sri Lankaan!) matkailuun liittyvät verkkokaupat puhuttelivat myös:

hotels.com
booking.com
ebookers

Leivontakirjoja ostelen varmasti enemmän kuin laki sallii ja netin kauttahan suurin osa niistä tulee tilattua. Tästä kategoriasta suosikkina on cdon.com, josta löytyy ihan uskomaton valikoima leivontakirjoja. Tilaan sieltä niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin kakkukirjat. Tämän aivan upean ruotsalaisen leivontabloggaajan kirjan tilasin heti itselleni. Muita Ostohyvitys -palvelusta löytyviä kirjakauppoja ovat esimerkiksi booky.fi  ja Akateeminen kirjakauppa.

Kuva täältä

Koristelumuotteja, sokerimassan muotoilutyökaluja ja tyllia löytyy esimerkiksi Kokkiman -verkkokaupasta.

Kuva täältä
Taitaentehty.fi  on pullollaan aivan ihania käsin tehtyjä tuotteita kotiin ja lahjaksi. Olen itse hurahtanut ainakin näihin huippukestäviin, ekologisiin ja kauniisiin bambutiskirätteihin. Niitähän löytyy tietysti myös cupcake -kuosilla.
Kuva täältä

Mikä on tämän hetken ehdottomasti trendikkäin lasten lelu? Tietenkin tämä blogimaailmassakin kuuluisaksi tullut kirahvi, joka löytyy kaupasta nimeltä Little fashion gallery.
Kuva täältä
Vielä ehdit saada lahjaksi suklaalevyn ja tienaamaan hyvitykset joululahjoista, joten eikun liittymään Painted By Cakesin liittymissivulla!

1 kommentti:

  1. Tämä oli hyödyllinen postaus kotimaan bloggaajille. Toivottavasti moni ehtii lukea. Ulkomailla pyörii aivan samanlaisia.
    Mutta tuo edellinen postaus pani hiiren pään ihan sekaisin.....makeat unelmat ovat ihania, ihanuudessaan super maukkaita!

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...