maanantai 18. marraskuuta 2013

SUOMEN KÄDENTAIDOT -MESSUTUNNELMIA


Viime viikonloppu vierähtikin esiintymisten merkeissä pääosin Suomen kädentaidot -messuilla. Seitsemän messuhaastattelun lomaan mahtui vielä perjantai-iltana kaksi kakunkoristelunäytöstä Kodin ykkösessä, joten hauskaa hommaa riitti koko viikonlopuksi. Messuilla haastatteluja minulla oli niin blogikahvilassa kuin päälavallakin. Yleisöä riitti ja oli ihana huomata, miten innostava aihe kakut ovat muillekin kuin minulle. Pääsinkin viikonlopun aikana juttelemaan monen monen innokkaan leivontaharrastajan kanssa.

Lauantai oli oikeaa blogien juhlaa kun Helsingissä järjestettiin Inspiration blog awards -gaala. Itse en millään ehtinyt esiintymisten takia paikalle, mutta huhu kertoo, että tunnelma oli katossa. Kaikkien kategorioiden voittajablogit näette indiedaysin sivuilta täältä. Onnittelut jokaiselle upealle bloggaajalle! Pari päivää ennen äänestyksen loppua Painted By Cakes oli 10 inspiroivimman ruokablogin joukossa. Aivan huikeaa! Kiitos, kiitos, kiitos kaikille äänestäneille!

Mutta nyt takaisin messuille. Suomen kädentaidot on suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma ja kävijöitä messuilla oli tänä vuonna huimat lähes 37 000 ihmistä! Sain suuren kunnian olla mukana kattausnäyttelyssä, jonka pöytien keskipisteeksi sain suunnitella kakut neljään juhlaan. Teemoina olivat talvihäät, itsenäisyypäivä, joulu ja uusi vuosi. Kattausten suunnittelussa olivat mukana somistaja, floristi ja hääsuunnittelija. Lisäksi kattausnäyttelyn taustalla oli esillä paperista tehtyjä iltapukuja. Näytti siis todella siltä, että juhlat ovat meneillään. Yleisö sai äänestää suosikkikattauksensa ja voittajakattaukseksi valikoitui itsenäisyyspäivän kattaus. Messujen nettisivujen etusivulta näette toimittajan kuvaaman videopätkän, jossa kerron hieman messutunnelmista. Lisää materiaalia messuilta näette esimerkiksi Suomen kädentaidot facebook -sivuilta.

Välillä minua itseänikin ihmetyttää, että mihin kaikkeen sitä voikaan päätyä tekemällä kakkuja. Monen muun mahtavan kokemuksen lisäksi pääsin tapaamaan taivaallisen herkullisella kutsuvieraslounaalla muotitaiteilija Jukka Rintalan, jonka maalauksia ja iltapukuja olen ihaillut aina. Ikimuistoinen viikonloppu!


Talvihäät


Itsenäisyyspäivän juhlapöytä

Joulun graafinen kakku

Uuden vuoden kultaa ja kimallusta


4 kommenttia:

 1. Wautsi, mitä kakkuja! Sulla on kyllä vipinää riittänyt ;)

  Indiedays juhlat olivat railakkaat ja katseeni etsi väkijoukosta myös sinua. Olis ollut ihana päästä sunnuntaina myös messuille, mutta sattuneesta syystä tyyny oli sen päivän paras ystävä ;)

  Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Marraskuu on kiireistä aikaa :) Olis ollut kyllä kiva nähdä juhlissa ja viimeiseen asti koitin päästä sinne tulemaan, mutta tunnit loppuivat yksinkertaisesti päivistä kesken. Ihania talvipäiviä!

   Poista
 2. Wau mitä kakkuja ja inspiroivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taidan ottaa pelkistä kakuista vielä itse parempia valokuvia, jotta yksityiskohdatkin erottuisivat paremmin :)

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...