lauantai 9. marraskuuta 2013

PAINTED BY CAKES TOP 10:SSÄ!


Mahtavaa! Indiedays julkaisi eilen TOP 10 -tilanteen kaikissa Inspiration Blog Awards äänestys -kategorioissa ja Painted By Cakes on mukana ruokablogien TOP 10:ssä! Tässä kategoriassa ovat tosiaan kaikki ruokablogit, eivät pelkästään leivontablogit. Tuntuu aivan mahtavalta olla noin kovassa kärkiporukassa mukana! Ja se on vain ja ainoastaan teidän ihanien lukijoiden ansiota. Valtaisa kiitos kaikille jo äänestäneille!

Jos et ole vielä äänestänyt suosikkiblogiasi, ehdit vielä äänestää huomenna sunnuntaina 10.11.2013!

Kokonaisuutena ääniä kaikissa kategorioissa on annettu yli 12 000, mutta erot ovat pieniä, joten yksikin ääni voi olla ratkaiseva. Painted By Cakes on ehdolla kategoriassa Inspiroivin ruokablogi ja äänestää voit TÄÄLLÄ!

Blogissa on ollut tällä viikolla hieman hiljaista, koska olen viimeistellyt näyttelyä ensi viikonlopun käsityömessuille. Kakkuja on koristeltu aamusta iltaan ja tiedossa onkin jotain aivan uutta. Pääsin toteuttamaan visioita isossa mittakaavassa, joten näyttäviä kakkuja on tiedossa! Odotan itsekin innolla, miltä kakku- ja kattausnäyttelyn kokonaisuus tulee lopulta näyttämään!

Ihanaa isänpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...