tiistai 5. marraskuuta 2013

KAKKUNÄYTTELY SUOMEN KÄDENTAIDOT MESSUILLA

Kuva: Suomen kädentaidot


Käsityön juhlavuosi huipentuu Suomen kädentaidot messuilla ja tämä Suomen suurin käsi- ja taideteollisuusalan messu kokoaa yhteen kymmenet tuhannet kädentaitajat ja käsityön ystävät. Pääteemoina ovat kotimainen muoti ja desig. Käsityön juhlavuotta vietetään Käsityö elämässä -teemalla, joka näkyy messuilla monin tavoin.

Lavalla nähdään mm värikkäistä asusteistaan tunnettu Juhani Tamminen ja Taito-Finlandia palkinnon saajan valitsee vaatesuunnittelija, taiteilija ja elokuvantekijä Paola Suhonen.

Messut järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 15.-17.11.2013

Minulla on suuren suuri ilo ja kunnia olla mukana myös. Olen messuilla jokaisena päivänä haastateltavana niin päälavalla kuin blogikahvilassakin. Lisäksi messuille tulee kakkunäyttely, jossa suunnittelemieni näyttävien kerroskakkujen ympärille on rakennettu upeita juhlakattauksia. Nähtävänä ovat siis viimeisimmät kakkutrendit ja tyylikkäimmät kattaukset. Näyttelystä saat ideoita talvihäihin, itsenäisyyspäivän juhliin, jouluun ja uuden vuoden juhliin. Tule paikanpäälle äänestämään upein kattaus kakkuineen!

Lisätietoja messuista löytyy messujen nettisivuilta. Tervetuloa inspiroitumaan käsityöstä ja Suomalaisesta designista!

Kuva: Suomen kädentaidot

12 kommenttia:

 1. Vau, mahtavaa kun pääsit tuonne! Voisinpa käydä siellä jos ehdin. ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, aivan huikeata!! Teet niin upeita kakkuja, ja sillon ku oon huonolla päällä niin tuun tänne ihaileen näitä luomuksia, niin pakostakin tulee paremmalle tuulelle. Tai ainakin tulee hirviä himo leipoa jotain ;)

  Jotenki en tänään meinannu uskoa, et lähit Koko suomi leipoo- ohjelmasta. Sulla on kuitenki niin paljon kokemusta kakuista, että kävisit ammattilaisesta!
  Hugs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen ihan liikuttunut. On todella palkitsevaa kuulla, että leipomisen ilo välittyy ruudun toiselle puolelle. Perinteiset leivonnaiset koituivat kohtalokseni, mutta päälimmäiseksi jäi pelkästään hyvä fiilis. Oli suuri kunnia saada olla mukana ja kokemus oli ikimuistoinen. Kakkujen kanssa hommat jatkuvat ja into sen kun yltyy! :)

   Poista
 3. MAHTAVAA että olet tuolla!!! Olen ystäväni kanssa tulossa sinne ja taatusti etsin osaston. En ole vielä ehtinyt päivän jaksoa katsoa, mutta todella harmi että jouduit lähtemään :( Ihania ovat luomuksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Ja hihasta saa tulla nykäisemään ja vaihtamaan kuulumisia, jos satun olemaan paikalla :) Kiitos!

   Poista
 4. Minäkin harmittelin putoamistasi, olit suosikkini :( Toisaalta pääsit kyllä todella pitkälle, joten eipä ole aihetta murheeseen!

  Nyt sitten vain sitä kakkukauppaa perustamaan :) Ainakin äkkiseltään voisi kuvitella, että sellaiselle olisi kysyntää. Nykyisin ei enää tyydytä niihin perus mansikka-kermavaahtokakkuihin, muttei silti välttämättä osata itse muutakaan toteuttaa.

  Jään seuraamaan blogiasi ja toivottelen tsemppiä jatkoonkin :) Ihanaa, kun sulla on noin vahva tahto, into ja ennen kaikkea taito toteuttaa taideteoksiasi!

  Terhi

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos! Mahtavaa huomata, että kannustusjoukkoja kilpailuun löytyi paljon :) kakkukulttuuri onneksi näyttää vallanneen vihdoin koko Suomen. Mikä sen ihanampaa kuin kauniit kakut! Toivottavasti viihdyt blogin parissa! :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Ihania kakkuja ja muita leivonnaisia! Meillä on ristiäiset tulossa ja ihastuin tuohon vadelma-ruusunmarjajuustokakkuusi, mutta en löydä reseptiä mistään. Onko sitä mahdollista saada? Olisin kiitollinen. Terveisin Anita anita.jokinen@viialalainen.com

  VastaaPoista
 7. This is a fantastic website and I can not recommend you guys enough. Full of useful resource and great layout very easy on the eyes. Agen Ibcbet

  VastaaPoista
 8. dewa poker the best game poker site in here raja poker do your best fot everything agen poker

  VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...