maanantai 25. marraskuuta 2013

JULKAISEN KIRJAN!!! - BOOK ANNOUNCEMENT!!!


Pääsin vihdoin paljastamaan mitä jännää on jälleen tapahtunut kulissien takana! Siis aivan uskomaton vuosi! Minne kaikkialle blogi voikaan viedä! Nyt toteutetaan jälleen niin isoja unelmia, että enpä niistä ollut ikinä edes uskaltanut uneksia.

Sain jonkin aikaa sitten kustantamolta sähköpostin, jossa kysyttiin haluaisinko ryhtyä kirjailijaksi. Voitte kuvitella, että hypin ilmaan seuraavat kolme päivää! Nyt se on tosiaan totta. Ensimmäinen kakkukirjani julkaistaan keväällä 2014!

Reseptejä ja koristeidenteko-ohjeita on viime aikoina kyselty paljon ja nyt niitä tuleekin sitten kokonaisen kirjan verran! Kirjan, sellaisen ihan oikean kunnollisen kirjan. Tiedättekö sellaisen ajattoman kauniin esineen, jossa on kovat kannet, kivan tuntuista paperia ja sitä voi oikeasti selailla. Kirjoissa vain on sitä jotain.

Viime viikonloppuna pidin monen monta kakun koristelukurssia ja näytöstä. Kuulin usealta osallistujalta kommentteja, että  "Eihän tämä ollutkaan niin vaikeaa! Vau, minäkin voin nyt tehdä hienoja kakkuja!". Kirjan tarkoitus on, että jokainen lukija innostuu samalla tavalla. Näyttävien kakkujen tekemisessä on hyvinkin yksinkertiaisia niksejä ja kirjaan on koottu parhaat niistä. Kirjasta löytyvät tarkat kuvalliset ohjeet niin graafisten retrokakkujen koristeluun kuin herkkiin kukkakoristeisiinkin ja tietenkin paljon herkullisia reseptejä. Kliseisesti sanottuna kirja tarjoaa jokaiselle jotakin. Aloittelevalle leipojalle kirjasta löytyy helppoja reseptejä ja kaikki tekniikat kakun leipomisesta kuorruttamiseen on esitetty perusteellisesti. Edistyneemmälle kakunkoristelijalle kirja tarjoaa runsaasti uusia ideoita ja tämän hetken trendijuttuja. Kirja on yhtä inspiraation juhlaa sivu toisensa jälkeen!

Ulkoasultaan kirja tulee olemaan ihanan kaunis kokonaisuus, jossa näyttävän herkulliset leivonnaiset esittäytyvät tunnelmallisissa valokuvissa viimeisteltynä tyylikkäällä grafiikalla. Kirja tulee olemaan kaikkea sitä, mitä Painted By Cakes on nyt: retroa, vintagea ja viimeiseen asti hiottuja yksityiskohtia, mutta vieläkin blogia paremmin. Kirjan tekemisessä on mukana niin ammattitaitoinen porukka, että tuskin maltan odottaa, että saan valmiin kirjan käsiini!

Mutta kuten sanottu, seuraavat kuukaudet tulen leipomaan, kirjoittamaan ja somistamaan valokuvia hullun lailla. Jos blogissa näyttää tästä syystä hiljaiselta, niin älkää unohtako minua, ettehän? Odotus palkitaan nimittäin jo heti keväällä 2014 kun kirja julkaistaan!

Ja kirja nimi...jännitys tiivistyy...on tietenkin Kakkutaidetta kotikeittiössä. Siitä tulee kirja, jonka avulla ihan jokainen voi tehdä kakuista taidetta omassa keittiössään!

In English:

My first cake book will be published next spring! I can't believe it!


30 kommenttia:

 1. Hurjan hieno juttu! - Go for it, girl!

  Olet hyvä esimerkki siitä, että kun löytää "oman juttunsa" ja pitää siitä kiinni, niin lopulta kaikki aherrus on ollut vaivan arvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu kyllä ihan uskomattomalta, miten asiat ovatkin alkaneet loksahtaa kohdalleen :)

   Poista
 2. Oi vitsi miten hienoa! Täällä ainakin odotetaan innolla tulevaa kirjaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivaa kuulla, että kirjaa odotetaan :) Itsekin odotan innolla sitä hetkeä, kun kirja on valmis!

   Poista
 3. Ihan mahtavaa, Emma! :) Olen niin iloinen puolestasi, ONNEA ONNEA ONNEA!

  Terhi

  VastaaPoista
 4. Vautsi! Tosi paljon onnea :), sen kirjan kyllä tulen hankkimaan!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava homma, paljon onnea Emma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tämä kyllä huikeaa, ei oikein meinaa itsekään uskoa vielä :)

   Poista
 6. Haluisin jo kirjan käteeni ja selailla.Onnea hurjasti! Missä kaupoissa kirjaa myydään ja myydäänkö sitä kaikissa kyseisissä kaupoissa mutta ihanaa juoksen heti kauppaan kun Se ilmestyy voisitko sitten lähempänä kertoa vähän tarkemmin päivämäärästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja ehdottomasti tässä matkan varrella blogiin tulee lisätietoja siitä, missä kaikkialla kirjoja myydään ja mikä on tarkalleen julkaisupäivä. Pysykää siis kuulolla!!!

   Poista
 7. Waude, hurjan paljon onnea!! Odotan innolla.

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea. Eihän tässä malta odottaa kevääseen asti millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa kun kirjaa odotetaan innolla :)

   Poista
 9. Hieno juttu! Aivan upea palkinto aikaansaannoksistasi. Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki kakkuihin käytetty aika on tosiaan ollut sen arvoista :)

   Poista
 10. Olet juurikin oikea ihminen kirjailijaksi,kakkukirjailijaksi! Onnea!

  VastaaPoista
 11. Vau, tosi mahtavaa, ostan kirjan varmasti! :)

  VastaaPoista
 12. Olen valtavan iloinen puolestasi. Lämpimät onnittelut, Emma. Maltan tuskin odottaa, että pääsen ihastelemaan kirjasi antia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen kyllä aivan innoissani tästä :)

   Poista
 13. Hienoa Emma. Onnittelut hienosta saavutuksesta <3 Keväällä täytyy olla ensimmäisten joukossa kirjakaupassa hakemassa oma kirja. Ja KSL-tapaamisessa saatkin sitten kirjoitella omistuskirjoituksia kirjoihimme ;)

  VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...