perjantai 29. marraskuuta 2013

BLOGIESITTELY UNELMIEN TALO JA KOTI -LEHDESSÄ!


Unelmien talo ja koti -lehdestä otettiin yhteyttä ja toivottiin minun esittelevän joulun ajan lempireseptini. Tähän oli ihan pakko valita valkosuklaaglögikakku. Se vain on niin täydellisen kepeä joulujälkkäri kaikkine joulun tuoksuineen. Tämän lumen keveän moussekakun resepti löytyy jo blogista postauksesta GLÖGIKAKKU - GLOGG CAKE, mutta sen löytää myös Unelmien talo ja koti -lehden nettisivuilta.

Täällä ollaan niin joulutunnelmissa, että koristelin jo eilen joulukuusen! Taidan olla siis hieman jouluhullu! Joulu on ihana piristys talven kylmyyteen ja pimeyteen, joten olen ehdottomasti sitä mieltä, että tästä lämpöisestä juhlasta pitää ottaa kaikki ilo irti. Niin pitkän aikaa kuin mahdollista. Joulukuusen koristeluun jo marraskuussa saattaa olla oma osuutensa myös sillä, että ajatuksellisesti minun pitää jo mahdollisimman äkkiä siirtyä kokonaan ensi kevääseen ja kesään. Täällä luonnostellaan ja leivotaan hyvinkin kesäisiä juttuja kirjaa varten. Parempi olla joulukuusi siis mahdollisimman ajoissa esillä, että ei tule hypättyä yhden ihanimman juhlan yli!

Unelmien talo ja koti lehdestä kannattaa katsastaa muuten myös ihanan sisustusbloggaajaystäväni Sallyn upeasta kodista tehty jouluinen juttu. Saattaapa siinä vilahtaa TÄHTIKAKUT - STAR CAKES -postauksesta tuttu kakku sekä kuppikakut resepteineen, vaikka lehteen painovirhe reseptin laatijan nimeen liittyen pääsikin.

Olisikin muuten mielenkiintoista kuulla, milloin teillä lukijoilla laitetaan joulukoristeet esille? Minä päivänä joulukuusi koristellaan? Milloin joululeivonnaisten leipominen alkaa?

Iloista joulun odotusta kaikille!4 kommenttia:

 1. Olenkin miettinyt glögi-juustokakun tekemistä, pitääpä kokeilla sinun ohjeellasi. ;)
  Meillä aloitetaan joululeivonnaisten tekeminen kuun vaihteessa, samoihin aikoihin joulukoristeet otetaan esille ja kuusi koristellaan aaton aattona tai vasta aattona. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Glögikakun voi muuten tehdä hyvissä ajoin valmiiksi pakastimeen ilman kiillettä ja lisätä kiilteen ja koristeet sulatuksen jälkeen :) Lapsuuden kodissani kuusi koristeltiin myös aina aattoaamuna, mutta nyt otin pienen varaslähdön :D

   Poista
 2. Oih, tuota glögikakkua onkin pitänyt kokeilla jo pidemmän aikaa ;) Ehkä tänä jouluna vihdoin!

  Ihanaa viikonloppua! Laitan sulle meiliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Tämä on mukavan simppeli resepti :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...