sunnuntai 29. syyskuuta 2013

THE CUTEST BIRTHDAY CAKE


Hyvää syntymäpäivää! Minulle! Järjestin eilen synttärijuhlat ystävilleni ja tarjolle tein kreemikuorrutetun liukuvärjätyn kakun. Tämän tyyppinen kakku onkin pyörinyt jo pitkään mielessäni ja vihdoin tuli sopiva tilaisuus tehdä se. Likuvärjäys näyttää ihanan vesivärimäiseltä ja kakusta tulee kuin akvarellimaalaus. Näissä kreemikakuissa on kiva, että pinnasta saa näyttävän ilman aina niin makeaa sokerimassaa. Kakun sisältö syntyi kaikesta, mitä kaapista sattui löytymään ja kakussa on vaalea kakkupohja, mansikkamoussea, suklaamoussea sekä vadelmia. Kakku sopisi hyvin lastenkin synttäreille. Eikös se niin mene, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä tärkeämpää on yrittää säilyttää lapsenmielisyys.

Kakun pinta on tehty värjäämällä 1/3 osan kreemistä oranssiksi ja loput keltaiseksi. Sokerikreemin ohjeen löydät esimerkiksi tästä postauksesta. Aloin levittää oranssia kreemiä alareunasta ja keltaista yläreunasta. Liukuväri syntyi kun pinnan tasoitti ja värit sekoittuivat. Kuorruttamiseen kannattaa käyttää palettiveistä. Pursotuksia varten pursota pienellä tähtityllalla varustetun pursotinpussin sisälle raita oranssia kreemiä ja täytä pussi muuten keltaisella kreemillä. Pursota ruusukkeita kakun ympärille ja viimeistele oransseilla confetti rakeilla. Enemmän synttärikakun fiilistä saa lisäämällä vielä korkean kynttilän kakun keskelle. Ja eikun juhlimaan!

In English:

Happy birthday! To me! I had a birthday party yesterday and I made this butter cream cake for the party. I just love this ombre style on a cake. The cake almost looks like it's painted with water colors!7 kommenttia:

 1. kaunis kakku! ja paljon onnea syntymäpäivänäsi! =)

  VastaaPoista
 2. Vau, kiva idea! Ja syntymäpäiväonnea! :)
  Olisi kiva nähdä minkä näköinen kakku on heti täyttämisen jälkeen, ennen päällystämistä? Kun ovat noin korkeita, itse en ole vielä sellaisia onnistunut tekemään joten pari vinkkiä ei olisi pahitteeksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Laitan seuraavalla kerralla myös sellaisen vaihekuvan. Tein tähän kakkuun liivatteella hyydytettävät moussekerrokset. Laitoin kelmua korkeaan kakkuvuokaan ja kokosin kakun siihen. Kun kakku oli hyytynyt, kumosin kakun tarjoilulautaselle ja irrotin kelmun. Sitten vain kreemi päälle :)

   Poista
 3. Ihan mielettömän upea kakku!! Ja myöhästyneet onnittelut :)

  VastaaPoista
 4. To create a such kind of article is really amazing,I daily read your blogs and give my announcement for that here this article is too great and so entertaining.

  VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...