sunnuntai 22. syyskuuta 2013

KOKO SUOMI LEIPOO - THE GREAT BRITISH BAKE OFF

Kuva: Aamulehti 21.9.2013, B15


Kohta se alkaa! Nimittäin maailmalla huippusuositun The Great British Bake Off -leivontakisan suomalainen versio "Koko Suomi leipoo".

Hyvä ystäväni vinkkasi kuukausia sitten, että kilpailu oli tulossa Suomeen. Ajattelin ensin, että voi ei siinähän leivotaan ihan kaikkea, suolaista ja makeaa. Paljon muutakin kuin kakkuja. Vierähti pari kuukautta ja muutama ystäväni kannusti sinnikkäästi vieläkin hakemaan mukaan kisaan. Eräänä iltana sitten kirjoitin alustavasti hakemusta kilpailuun. Jospa lähettäisin sen. Ehkä joskus. Mutta en ainakaan vielä. Avopuolisoni hoiti homman kuitenkin omasta jänistämisestäni huolimatta ja klikkasi lomakkeen "lähetä" -painiketta. Se oli menoa. Jonkin ajan päästä sain nimittäin ratkaisevan tiedon. Minut oli valittu mukaan kilpailemaan Koko Suomi leipoo -ohjelmaan!

Kilpailua juontaa oi niin ihana Anne Kukkohovi ja arvovaltaisina tuomareina toimivat huippukondiittorit Mika Parviainen ja Sami Granroth.

Koko Suomi leipoo alkaa ensi tiistaina 24.9.2013 (osuvasti muuten syntymäpäivänäni) MTV3 kanavalla. Tervetuloa mukaan seuraamaan tiistaisin kello 20:05, miten minä ja 11 upeaa muuta kilpailijaa pärjäämme toinen toistaan haastavammissa leivontatehtävissä!

Lisätietoa ohjelmasta, tuomareista ja kilpailijoista löytyy ohjelman virallisilta nettisivuilta.

In English:

I was chosen to compete in the first season of Finnish version of super popular baking contest and tv-series The Great British Bake Off. The Finnish version is known as "Koko Suomi leipoo". The competition starts 24.9. (witch is actually my birthday) on channel MTV3 at 20:05. Wish me luck!


Kuva: http://www.mtv3.fi/ohjelmat.shtml/kotimaiset/koko_suomi_leipoo


10 kommenttia:

 1. Kivaa! Pitääkin katsoa ehdottomasti.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa!! Täytyypä laittaa digiboxiin ikitallennukseen tämä uus ohjelma!

  VastaaPoista
 3. Huippua! (: Täytyy ehdottomasti katsoa!

  VastaaPoista
 4. Hyvää syntymäpäivää!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut, olit eilen mahtava! Tsemppiä seuraaviin koitoksiin! :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä seuraaviin jaksoihinkin! Pidän peukkuja sinulle! =)

  VastaaPoista
 7. Mainiota, olet juuri oikeassa paikassa kakkuinesi kisaamassa! Onnea kisaan! :D

  VastaaPoista
 8. Suurkiitos kaikille kannustuksesta! :)

  VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...