perjantai 12. huhtikuuta 2013

VUODEN KÄSITYÖLÄINEN 2013!

Kuva: Raija Kolehmainen

En voi uskoa tätä! Minut valittiin vuoden käsityöläiseksi! Mitä tämä tarkoittaa? Sitä, että tämän aivan uskomattoman mahtavan tunnustuksen lisäksi kakuistani on kokonaisen vuoden ajan yhdessä vitriinissä NÄYTTELY SUOMEN KÄSITYÖN MUSEOSSA!

http://www.käsityöelämässä.fi/kakkutaiteilija-emma-iivanainen-on-suomen-kasityon-museon-valitsema-vuoden-kasityolainen-2013/

Tänään on ollu aivan MAHTAVA päivä! Huomenna kannattaa vahdata Aamulehteä ja Keskisuomalaista, joissa tulee olemaan jutut aiheeseen liittyen. Haastatteluni on nähtävissä puolen tunnin päästä klo 19:00 YLE:n Keski-Suomen alueuutisissa. Haastattelu tulee myös olemaan näkyvillä YLE-areenassa seuraavan kuukauden ajan. Lisää postauksia aiheesta tiedossa!

Kuva: Raija Kolehmainen


15 kommenttia:

 1. Mieletöntä! Mahtavaa! Onnea taitava nainen!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei oikein pysty vielä edes käsittämään, että kakut ovat nyt MUSEOSSA! :D

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Löysin blogisi muutamia viikkoja sitten, ja ihastuin heti mahtaviin taideteoksiisi! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa blogin pariin! :)

   Poista
 3. Eix ne kakut homehdu tai jotenkin mee pilalle museossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttelyn kakut ovat sisältä styroxia juuri siksi, että kakut eivät pilaannu museossa. Kuorrutteet ja koristeet ovat syötäviä ja kaikki kakkumallit voi siis toteuttaa myös oikeina kakkuina :) Yhden syötävänkin kakun vein museoon, mutta se meni heti parempiin suihin :)

   Poista
 4. Onnittelut! Voiko sinulta tilata kakkuja haluamallani teemalla? Jos voi niin minkä hintaiseksi kakku tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en aivan vielä tee laajemmin tilauksesta kakkuja, mutta piakkoin on tarkoitus aloittaa sekin. Ilmoitan blogissa heti kun tilaaminen on mahdollista! Kiitos kovasti onnitteluista ja kiinnostuksestasi kakkujen tilaamista ajatellen :)

   Poista
 5. Onnea! Komeat kakut onnistuvat vain ammattilaisilta. Muistin tuon asian sarjakuvakirjasta Yllätyskakku, jossa leipurin tytär Claire havaitsi hyvän taitonsa olevan leivonta, kun muu ei häneltä oikein sujunut.

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea!! Kakkusi ovat taideteoksia ♥

  VastaaPoista
 7. Thanks so much with this fantastic new web site. I’m very fired up to show it to anyone. It makes me so satisfied your vast understanding and wisdom have a new channel for trying into the world.

  VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...