perjantai 19. huhtikuuta 2013

STUDIOSSA!


Aamu alkoi tänään hauskoissa merkeissä! Pääsin ensimmäistä kertaa radion studioon haastateltavaksi. Kaksi aikaisempaa radiohaastattelua Radio Nova:lle ja Yle puhe:lle tehtiin puhelimitse, mutta nyt pääsin näkemään, mitä studiossa tapahtuu. Classic haastatteli minua vuoden käsityöläinen -titteliin liittyen ja paljon puhuttiin mistäpä muustakaan kuin kakuista. Haastattelu oli noin 10 minuutin mittainen ja välissä soitettiin yksi kappale. Haastattelu tehtiin suorana, mutta todennäköisesti se tulee uusintana mahdollisesti jo huomenna. Päivittelen tarkemman aikataulun tähän postaukseen, jos saan sen tietooni.

Kuvan sain lainata Classicin facebook -sivun päivityksestä:
https://www.facebook.com/pages/Classic-Maailman-kauneinta-musiikkia/351920634904219

Eilen oli myös hieman epätyypillinen koulupäivä. Aamulla harkkatyöpalaveri, sitten Taito -lehden haastattelu ja lopuksi juoksujalkaa matematiikan laskuharjoituksiin. Etsin kesken koulupäivän TTY:ltä rauhallisen paikan, jossa pohdimme Taito -lehden toimittajan kanssa puhelimitse esimerkiksi sitä, että mikä onkaan oikeastaan käsityötä ja mikä ei. Mielenkiinnolla odotan itsekin minkälainen juttu on tulossa. Taito -lehti ilmestyy toukokuun loppupuolella.

Ja nyt voitte varmaankin arvata, mitä teen seuraavaksi? Sillä välin kun kakkupohja paistuu uunissa, alkaa syntyä uusia sokerimassaveistoksia. Mahtavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka hieno juttu! Pitääkin olla kuulolla ;)

    Heleitä kevätpäiviä toivotellen!

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...