keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

LEHTIJUTTU LEIVOTAAN -LEHDESSÄ!


Pian kannattaa suunnata lehtikioskeille! Leivotaan -lehti teki blogiini liittyen jutun. Lehden irtonumero on ostettavissa 26.3.2013 eli ensi tiistaina. Lehden tilaajille lehti tulee jo 22.3. perjantaina.

Olen lievästi sanottuna aivan innoissani. Muistan kun Leivotaan -lehden ensimmäinen suomenkielinen numero julkaistiin ja ostin sen, koska lehdessä oli Ullan Unelman perustajasta juttu. Unohtamatta tietenkään kaikkia ihania reseptejä ja upeita valokuvia. Tilasin lehden saman tien itselleni ja haastateltavina lehdessä ovat olleet mm. suopersuosittujen Kinuskikissa- , Kakkuhelmi- ja Pullahiiren leivontanurkka- blogien kirjoittajat. Nämä haastattelut ovatkin olleet aina se ensimmäinen asia, jonka olen lehdestä lukenut. En voinut uskoa, että olisin itse seuraavana vuorossa. Niin ja Leivotaan -lehti on muuten ainoa lehti, jota olen koskaan tilannut.

Jutuntekotilanne oli huippuhauska ja kakkujen lisäksi keittiöni täyttyi kolmen naisen naurusta. Lehdestä löytyy haastattelun lisäksi muuten myös neljä (siis neljä!) reseptiäni.


15 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sokerileipuri pukeutuu tuollaiseen kauniiseen mekkoon! Omissa mielikuvissani upeiden kakkujen loihtijat ovat juuri tuollaisia suloisuuksia itsekin. Onnea lehtijutusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kakut ja mekot kuuluvat yhteen! :)

   Poista
 2. Sain tuon herkullisen lehden jo tänään, Maalaisunelman korvikkeena. Kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näköjään osalle tilaajista lehti on tullut siis jo hieman etukäteen :)

   Poista
 3. Voi kun kiva! Täytyypä ostaa lehti ;)

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 4. Vaikka tilaaja olenki lehti kolahti postilaatikkoon jo tänään. Kakussa olevia kukkia tuli ihailtua suuresti ja niitä tekemiäsi muffinsseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Hyvä, että lehdet tulevat joskus etuajassakin :)

   Poista
 5. Kakku oli aivan ihanan näköinen, kuin myös leipojansa ;). Saisiko kukkienteko ohjetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kukat on tehty ottamalla piparkakkumuotin tyyppisellä muotilla kuvioita sokerimassasta. Ohensin kukkien terälehdet pallotyökalulla vaahtomuovipalan päällä ja laitoin kukat foliokuppeihin kuivumaan. Kukkien kuivuttua maalasin ne tomuväreillä ja laitoin keskustaksi ruskeaksi värjättyä pikeeriä. Toivottavasti tästä ohjeesta on jotakin apua :)

   Poista
 6. Täytyypä katsoa lehdestä juttu :) Nyt kun näin susta isomman kuvan niin muistut mieleeni blog awardseista..Tosin nyt on myöhäistä tulla moikkaamaan :)Aurinkoista ja inspiroivaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalla kerralla sitten! :) Aurinkoista kevättä! :)

   Poista
 7. Aivan upea blogi sinulla! Ja kaunis mekko :) mistähän se on ostettu? :)

  VastaaPoista
 8. You may post on the professional credentials for the blog owner. You could express it's outstanding. Your blog experience can springboard your click through.

  VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...