sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

KORISTEELLISET KAKUT -LEHTI


Sain blogini kautta arvioitavakseni ennakkojulkaisun Koristeelliset Kakut -lehdestä. Olin positiivisesti yllättynyt kun sain lehden käsiini. Varsinaisen lehden mukana tuli kunnioitettava määrä muutakin kakkuihin liittyvää tarviketta. Mukana tuli kaksi perhosenmuotoista pikkuleipämuottia, koristeluhilettä ja vielä tukeva pahvinen cupcake -teline. Lehden hintaan nähden ostos on kannattava jo pelkkien mukana tulevien tarvikkeiden myötä. 

Itse lehti on tehty myös huolella. Kuvat ovat hienoja ja työvaiheet on esitetty todella havainnollisesti. Lehdessä oli useita koristeluohjeita ja reseptejä erilaisiin leivonnaisiin. Reseptit ovat amerikkalaistyylisiä ja teksteistä paistaa hieman läpi se, että ne käännetään suomeksi. Tämä ei kuitenkaan sinänsä haittaa ja reseptit ovat hyvin ymmärrettävissä. Reseptien ainekset ovat myös sellaisia, että ne löytyvät normaalista ruokakaupoista. Hieman pettynyt olin ainoastaan siihen, että mukana tullut koristeluhile ei ollutkaan syötävää. Pakkauksessa luki, että hile ei ole myrkyllistä, mutta se on tarkoitettu koristeisiin, jotka nostetaan kakun päältä pois. En siis uskaltaisi laittaa sitä sokerimassakoristeisiin, jotta asian kanssa ei tulisi epäselvyyttä.

Lehti on mielestäni erittäin antoisa etenkin aloittelevalle kakunkoristelijalle. Kokeneemmalle kakkuharrastajalle jotkin ohjeet saattavat olla monelta osin jo tuttuja, mutta kivoja ideoita lehdestä saattaa löytyä joka tapauksessa. 

Hinta-laatusuhteeltaan tämä lehti on mukana tulevine tarvikkeineen erittäin toimiva paketti. Mahtavaa, että leivontabuumi vahvistuu Suomessa koko ajan ja tällaisia lehtiä alkaa olla saatavilla! Lisätietoja lehdestä löytyy lehden verkkosivuilta ja Facebookista.
6 kommenttia:

 1. Itse en ole tuota lehteä vielä käsin koskenut, mutta luin kaverin fb-päivityksen aiheesta. Oli laskenut, mitä lehden tilaus tulisi vuodessa maksamaan: "...lehti ilmestyy kerran viikossa, joka numero maksaa 5,95 ja toimituskulut 4,5€. Kuukauden lehdet toimitetaan aina kerrallaan. Eli 28,3€ KUUKAUDSSA, vuodessa 339,6€..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vuodessa tuosta tulee tosiaan jo melkoinen summa. Miinuksena voisi siis ehkä sanoa, että lehti ilmestyy melkein liiankin usein. Kerran kuukaudessakin riittäisi :)

   Poista
  2. Juu ja tuolla sivuillahan luki, että 60nroa ilmestyy, niin sellasen 620e tähän koko sarjaan saikin sitten uppoamaan :D

   Poista
 2. Huono idea tuo ei syötävä koristehile. Lehden ostajalle jää vähän epäselvä kuva siitä, että onko se syötävää vai ei. Mä en ainakaan uskaltaisi käyttää. Mutta muuten kivan näköinen lehti, joka houkuttelee ostamaan. Ja ekan numeron hinta on kyllä halpa, siihen nähden, että mukana on noita muotteja sun muuta sälää. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luulisi, että tuossa olisi nimenomaan ideana se, että hile on syötävää. Mutta kokonaisuutena jäi kyllä hyvä fiilis tästä lehdestä :)

   Poista
 3. You should comment on the competition comparison of the blog. You can highlight it's mind boggling. Your blog exploration/tour will broaden your conversions.

  VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...