keskiviikko 19. joulukuuta 2012

OLYMPUS-KAMPANJA


Minut valittiin mukaan Indiedaysin ja Olympuksen kampanjaan ja sain käyttööni upean Olympus PEN Lite E-PL5 kameran. Kyseessä on siis pienikokoinen järjestelmäkamera suurilla ominaisuuksilla. Vaikka kamera on huomattavasti tavallista järjestelmäkameraa pienempi, saa sillä todella laadukkaita ja teräviä kuvia. Ja vieläpä erittäin helposti. Kamerassa on iso kosketusnäyttö, jolla voi kätevästi valita kuvan tarkennuskohdan ja muokkailla esimerkiksi värikylläisyyttä tai kirkkautta. Myös taustan sumentaminen ja liikkeen korostus käy helposti. Kamerassa on valmiina 12 erilaista taidesuodinta. Saat siis kaiken maailman hipsterifiltterit kuviisi jo kuvaushetkellä. Pienen kokonsa ansiosta kamera kulkee kätevästi mukana missä vain. Kameran saa yhdistettyä langattomasti esimerkiksi matkapuhelimeen, jolloin voit julkaista järjestelmäkameralla otettuja kuvia reaaliajassa nettiin. Tämän ominaisuuden kannalta on erityisen hyvä, että kuvien säädöt ja korjaukset pystyy tekemään kamerassa. Nämä joulukarkkikuvat ovat suoraan kamerasta, enkä ole tehnyt niihin minkäänlaisia korjauksia tietokoneella. Kuvat puhukoon puolestaan. I love this camera! Ohjeet karkkeihin löydät täältä.

Mielestäni paras ominaisuus tässä kamerassa on kätevä ja riittävän suuri kosketusnäyttö. Näyttö kääntyy vaikka mihin suuntaan ja tarkentaminen ja kuvaaminen on erittäin helppoa. Tämä kamera on aivan yliveto, jos aikoo ottaa kuvia itsestään. Kiinnitin kameran jalustaan ja käänsin näytön siten, että pystyin näkemään koko ajan minkälaiselta otettava kuva näyttää. Lisäksi tarkennuskohta näkyy koko ajan neliönä kameran näytöllä. Ei muuta kun aseta 12 sekunnin ajastus päälle, valitse sormella näytöltä tarkennuskohta, asettaudu kuvaan parhaaksi näkemälläsi tavalla ja tsädäm! Olet onnistunut ottamaan itsestäsi kuvan, joka on harkitusti sommiteltu, mutta itse kamera ei näy perinteiseen tapaan esimerkiksi peilin kautta. Ja uskon kyllä muuten, että tätä ominaisuutta tarvitsevat muutkin kuin bloggaajat. Miettikää niitä kaikkia facebook-profiilikuvianne.

Kannattaa muuten käväistä kampanjasivulla osallistumassa kilpailuun, josta voit voittaa tämän upean järjestelmäkameran itsellesi!3 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä herkkuja! löytyykö niihin ohjeen täältä sinulta tai meinasitko laittaa tässä vkolopun aikana vielä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ohjeet löytyvät nyt täältä:

   http://www.paintedbycakes.com/2012/12/piparminttukarkit-peppermint-treats.html

   Hauskaa joulua! :)

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...