keskiviikko 10. lokakuuta 2012

VINTAGE DESSERT TABLESyntymäpäiväjuhlani olivat reilu viikko sitten ja innokkaana (etenkin teemajuhlien) järjestäjänä mietin, minkä teeman valitsisin synttärijuliini. Kaikki vanhan ajan tyylinen inspiroi minua etenkin sisustuksessa ja asuntoni on ajan myötä täyttynyt erilaisilla vanhoilla huonekaluilla ja tavaroilla. Tästä sain idean vanhan ajan tyylisestä jälkiruokapöydästä. Aikaa juhlien järjestämiseen minulla oli melko rajallisesti, joten suunnittelin sellaiset tarjottavat, jotka ovat suhteellisen nopeita valmistaa ja koristella. Myöhemmissä postauksissa tulen antamaan ohjeet näiden herkkujen valmistamiseen. Syntymäpäiväjuhlat olivat pienimuotoiset, mutta sitäkin hauskemmat. Kakkuintoiluni on tullut ystävilleni enemmän kuin selväksi, joten sain synttärilahjaksikin ihania kakkujuttuja! Onko seuraavien juhliesi teema jo selvillä?

In English:

I had my birthday party about a week ago and I decided to make a vintage dessert table for the party. I didn't have much time to arrange the party so I designed cakes that are relatively easy to make and decorate. In later posts I'm going to give you the instructions for creating these delicacies. So have you already decided a theme for your next party?

5 kommenttia:

 1. Ihana teema! Olisi tosi kivaa itsekin pitää kaikenlaisia teemajuhlia ja leipoa niihin :) Niin, ja onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teemajuhlat ovat kyllä tosiaan aina hauskoja järjestää :) Kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Moi! Olet aivan älyttömän taitava! Kuinka usein perheesi saa nauttia ihanista kakuista ja leivonnaisista?! Vai teetkö vaan tilauksesta :)
  Sinulla on monessa leivonnaisessa koristeena kukkasia niinkuin tämänkin postauksen cupcakeissa. Millä tavoin toteutat ne?

  T; aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Aino!

   Kiitos! Perheeni ja ystäväni saavat nauttia kakuista varmaan jo kyllästymiseenkin asti :D Kukat teen sokerimassasta leikkaamalla piparkakkumuotin tyylisellä muotilla kuvion massasta. Sitten kukan terälehdet ohennetaan vaahtomuovipalan päällä pallopäisen marsipaanityökalun avulla. Kukat kuivataan foliosta muotoilluissa kupeissa. Kukkien kuivuttua maalaan ne yleensä elintarviketomuvärillä ja lisään esimerkiksi pikeeriä keskustaksi. Toivottavasti tästä ohjeesta sai jotain selvää! Jos tarvitsee tarkennuksia, niin vastaan mielelläni! Mukavaa talvea sinulle! :)

   Poista
 3. Hauska teema & hieno idea! Lisäksi toteutus oli mitä hienoin. Noi kuppikakut oli ihan syötävän suloisen näköisiä ja toi kakku - WOW! Kakkutikkaritkin olivat todella hienoja. Kaikki varmaan nauttivat tekemistäsi herkuista. :) Kun sanoit alussa, että sinulla oli rajallisesti aikaa tehdä noi, niin minä ihmettelin, että "What!? Onko noiden tekeminen niin nopeaa?" ja hämmästelinkin sitä jonkin aikaa. :D Mutta hienot oli tarjottavat ja hieno myös tuon vintage- tyylisen juhlan toteutus. :)

  VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...