keskiviikko 31. lokakuuta 2012

LEHTIJUTTU!


Tänään ilmestyneessä Aamulehden Moro -liitteessä on juttu Painted By Cakesista. Aamulehden toimittaja otti minuun yhteyttä viime viikolla ja ehdotti jutun tekemistä. Innostuin tietenkin ajatuksesta! Juttua varten toivottiin, että leipoisin jotain ja ehdotin Halloween kakkua ajankohtaisena aiheena. Ja niinhän siinä kävi, että juttu julkaistiin lehden Halloween erikoisnumerossa. Haastattelu pidettiin viime torstaina kotonani. Haastattelutilanne oli oikein mukava ja joimme haastattelun jälkeen vielä kahvit kuppikakkujen kera. Kun valokuvaaja kysyi, mitä kakulle tapahtuu valokuvauksen jälkeen, ehdotin, että he voivat viedä sen mukanaan toimitukseen. Tänään huomasin, että toimituksessa kakusta oli kuvattu vielä video, joka löytyy lehden nettisivuilta. Lehdessä oli hieman laajempi versio samasta jutusta, mutta tässä linkki verkkosivuilla julkaistuun juttuun:

http://moro.aamulehti.fi/2012/10/31/tamperelainen-kakkutaiteilija-loihti-upean-halloween-kakun-katso-kuvat-ja-video/

10 kommenttia:

 1. Onnea lehtijutusta! Luin sen myös lehdestä, ja täytyykin kysyä vähän off the topic, että mistä tuo kuvan puserosi on? Se on todella kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että bongasi jutun lehdestäkin :) Kyseessä on itseasiassa mekko ja se on ostettu H&M:sta. Itsekin tykästyin tuohon ihanaan kuviointiin kankaassa!

   Poista
 2. Lehtijuttu oli kiva ! Onnittelut :)

  VastaaPoista
 3. Onnea lehtijutusta! Hienon kakun olet leiponut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä Halloween-teemaisin kakkuja onkin aina kiva leipoa :)

   Poista
 4. Luin jutun lehdestä. Ja yhdistin sen heti blogiisi. Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tunnistit heti, mistä blogista on kyse. Kiitos! :)

   Poista
 5. Mies vinkkasi että joku kakkublogisti oli Morossa ollut..Koitti muistella nimeä ja arvasin heti kenestä on kyse! Onnittelut lehtijutusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että arvasit kenestä on kyse! Itse olin melkoisen yllättynyt koko jutun tekemisestä :D Kiitos onnitteluista ja mukavaa talvea! :)

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...