sunnuntai 14. lokakuuta 2012

INDIEDAYS INSPIRATION!Blogini osalta kulissien takana on tapahtunut paljon ja nyt voin vihdoin paljastaa, mistä on kyse! Viime kesänä eräänä diplomityöntäyteisenä päivänä tarkistin blogini sähköpostilaatikon ja siellä oli viesti, jonka lähettäjä oli Indiedays. Siis INDIEDAYS. Siis mitä? Lievästi sanottuna superjännittyneenä avasin viestin, jossa tiedusteltiin haluaisinko mukaan uudistuvan Indiedaysin Inspiration konseptiin. Tarvitseeko sitä edes kysyä? Indiedays-blogien vannoutuneena seuraajana olin niin fiiliksissä, että diplomityön tekemiseen keskittyminen oli viestin jälkeen siltä päivältä täysin mahdotonta. On mahtavaa päästä osaksi tätä fantastista blogiyhteisöä!

Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana. Indiedaysin sisältö laajenee muodin ja kauneuden lisäksi nyt myös ruokaan, sisutukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Uudesta Indiedays Inspiration palvelusta löytyy yhteisöön mukaan kutsuttujen laadukkaiden blogien uusimmat postaukset värikkäänä kuvavirtana. Sivustolta on siis helppo bongata mielenkiintoiset jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja. Indiedays tutustui kesän aikana tuhansiin blogeihin ja yhteisöön valittiin mukaan ne bloggaajat, jotka jakavat blogeissaan inspiroivia juttuja ja laadukkaita valokuvia.

Postauksen yläosan kuvassa on näkymä blogini kotisivusta ja alemmassa kuvassa näet, miltä ruokaosio näyttää. Blogini löytyy kahdesta kategoriasta: ruoka ja lifestyle.

Itse koukutuin Inspiration palveluun jo täysin päästyäni testailemaan sitä. Löysin samantien mahtavia blogeja seurattavaksi. Hyviä blogeja ei tarvitse enää etsiä monesta eri paikasta, vaan parhaat blogit löytyvät nyt helposti yhden sivuston alta.

Jos myös te lukijat haluatte päästä näkemään Indiedaysin uudistuksen ja uuden sivuston ennen muita, teillä on nyt siihen tilaisuus. Klikkaa itsesi sivulle http://indiedays.com/showroom/inspiration/ ja jätä sähköpostiosoitteesi. Saat heti ensi viikon alussa tunnukset, joilla pääset tutustumaan Inspirationiin jo etukäteen! Tervetuloa!

In English:

I was invited to be part of the most popular blog society in Finland. New Indiedays Inspiration concept makes it easy to find and follow amazing blogs and get inspired!


6 kommenttia:

 1. Kävin heti tilaamassa tunnarit. Hienoa että olet mukana Inspirationissa, olet yksi mun lemppareista! :)
  Aurinkoista sunnuntaita,
  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla! :) Oikein mukavaa sunnuntaita myös sinulle!

   Poista
 2. Ha! Itsellä oli ihan sama reaktio kun mukaan pyydettiin; MITÄ, INDIEDAYS. Seuraan useita blogeja siellä nimittäin aika uskonnollisesti! :)

  Mahtavaa että olet mukana! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh hauskaa, että reaktio on ollut samanlainen :) Kivaa, että olette myös mukana! :) Mukavaa bloggailun ja leivonnantäyteistä syksyä!

   Poista
 3. Emma olet mahtava! <3 ihan varmasti muuten koukutun alta aikayksikön tohon uuteen sivustoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iitu! Kuin myös <3 Ja tuo uudistunut Indiedaysin sivusto on tosiaan KOUKUTTAVA.

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...