sunnuntai 21. lokakuuta 2012

HALLOWEEN KUPPIKAKUT - HALLOWEEN CUPCAKES


Taas on zombien ja kummitusten aika! Jo lapsesta asti olen ollut sitä mieltä, että Halloweenia pitäisi juhlia myös Suomessa. Onneksi viime vuosina Halloween-buumi on jyllännyt ja joka vuosi Halloween tuntuu olevan yhä näkyvämmin esillä. Suomi amerikkalaistuu niin hyvässä kuin huonossakin, mutta tämä amerikkalaistyylinen kummitusjuhla on ehdottomasti pelkästään positiivinen asia. Kylmässä ja pimeässä Suomen syksyssä ei voi olla liikaa syitä järjestää juhlia. Siis miksipä ei ottaisi iloa irti ja järjestäisi ystäville tai lapsille karmaisevat kekkerit kummastuttavine tarjoiluineen! Tarjottavaksi voi tehdä esimerkiksi näitä helppoja hämähäkkikuppikakkuja.

Herkullisten minttusuklaakuppikakkujen ohjeen löydät täältä.

Löysin tiimarista muutamiakin Halloween-aiheisia puuleimasimia ja päätin hyödyntää leimasimia koristeiden tekemiseen. Helppoa, nopeaa ja näyttävää!

Leimasinkoristeet:

- valkoista sokerimassaa
- pyöreä muotti tai lasi
- mustaa elintarvikepastaväriä
- mustaa elintarvikesprayväriä
- sinistä elintarvikesprayväriä
- pensseli
- puuleimasin

Kauli sokerimassa ohueksi levyksi ja leikkaa siitä muotilla tai lasilla pyöreitä kiekkoja. Anna kiekkojen kuivua yön yli. Levitä kiekot pestävälle alustalle ja suihkuta kiekkoihin elintarvikesprayvärejä, jotta saat aikaiseksi liukuväripintoja. Laita leimasimeen ohentamatonta pastaväriä pensselillä ja paina kuva sokerimassakiekkoon.

In English:

I love Halloween and I wish we would celebrate it more also in Finland. Luckily, Halloween seems to be more and more popular every year. In a Halloween party you can serve these scary spider cupcakes. You'll find the recipe for these delicious mint chocolate cupcakes here. The decorations are easy to make by cutting round pieces of sugar paste, spray coloring them and using a stamp to make the pattern. Easy and fun!


2 kommenttia:

  1. Saisko reseptiä? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Resepti löytyy tekstin seassa olevasta linkistä. Erotin lauseen erilleen, niin linkki erottuu teksitistä paremmin :)

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...