tiistai 30. lokakuuta 2012

GLORIA BLOG AWARDS 2012Viime perjantaina olin mahtavan juhlavissa tunnelmissa Gloria Blog Awards -gaalassa! Vaikkakaan blogini ei ollut ehdokkaana, oli blogi saanut yleisön suosikki -äänestyksessä paljon ääniä ja sain suureksi yllätyksekseni kutsun gaalaan. Aivan mahtavaa! Tuhannet kiitokset kaikille äänestäneille!

Glorian koti ja Glorian ruoka&viini palkitsivat gaalassa vuoden parhaat sisustus- ja ruokablogit. Gaala järjestettiin Teurastamon Kellohallissa Helsingissä. Järjestelyt oli hoidettu viimeisen päälle. Pöydät notkuivat toinen toistaan herkullisempia cocktailpaloja ja suussa sulavia jälkiruokia. Tunnelma oli katossa ja voittajabloggaajat saivat huikeita palkintoja.

Kauneimmaksi ruokablogiksi valittiin Vatsasekaisin kilinkolin ja kauneimman sisustusblogin tittelin sai Weekday Carnival. Chez Jasu valittiin parhaaksi ruokablogiksi ja sistusblogien paras oli Parolan asema. Lukijoiden suosikkisisustusblogi oli Kotipalapeli. Lukijoiden suosikkiruokablogi -kategorian voitti kirkkaasti Kinuskikissa leivontablogillaan! Mahtavaa, kakut ovat siis in muidenkin kuin minun mielestäni! Hehehe... Valtaisat onnittelut kaikille upeille bloggaajille!

Ilta sujui mukavasti ihania herkkuja maistellessa ja tutustuin illan aikana ihaniin uusiin ihmisiin. Jälkiruoat täytyy tietenkin mainita erikseen ja pöydästä löytyi iso valikoima erikoiskahveja, vadelmapirtelöä ja supermeheviä mariannesuklaaleivoksia. Mukaan gaalasta lähti kassillinen sponsoritavaroita ja rutkasti ihania muistoja! Pahoittelut kännykkäkameralla otetuista kuvista, jotka eivät oikein tee oikeutta upeille ruoille ja tunnelmalle...

Gaalasta ja voittajista lisää Glorian sivuilla.

In English:

I had absolutely great time at Gloria Blog Awards. The best interior design and food blogs were awarded. Amazing people and amazing food!4 kommenttia:

 1. Ensi vuonna sinut kruunataan kakkujen kuningattareksi ! Oli varmasti kiva päästä tutustumaan muihin bloggaajiin loistokkaassa gaalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kannustuksesta! :) Toivottavasti upea blogisi on ensi vuonna sisustusblogien kirkkaimmassa kärjessä! On aina suuri ilo päästä tapaamaan upeita bloggaajakollegoita. Niinkuin viimeksikin! ;) Ihania jouluvalmisteluhetkiä!

   Poista
 2. joo, mä olen sitä mieltä että tänä vuonna kalkintokategoriat olivat liian suppeat, joten kannattaa ehdottaa kakuille ja leivontablogeille omaa nesi vuodeksi. oli kiva tavata niin pikaisesti kuin se olikin.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma kategoria leivontablogeille ei tosiaan olisi yhtään huono juttu! Oli oikein mukava tavata pikaisesti! Blogisi on upea! :)

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...