torstai 6. syyskuuta 2012

PAINTED BY CAKES TURNS ONE!


Painted By Cakes täyttää vuoden! Noh itseasiassa täytyy myöntää, että virallinen blogin syntymäpäivä oli 29.8. eli noin viikko sitten... Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Myöhästymiseen on kuitenkin (seliseli) ihan pätevä syy nimittäin viikko sitten diplomityöni viimeistely vei käytännössä kaiken aikani. Mutta nyt on siis aika juhlistaa blogin saavuttamaa yhden vuoden rajapyykkiä ja kuinkas muutenkaan kuin kakulla!

Tämä kakku syntyi ilman minkäänlaista etukäteistä suunnittelua niistä aineksista, tarvikkeista ja koristeista, mitä kaapista sattui löytymään. Kakku on mehevä sitruunakakku vaniljakreemitäytteellä. Kuvioinnin kakun reunaan tein kiinnittämällä pitsiä kakun reunaan ja suihkuttamalla elintarvikesprayväriä pitsin päälle. Kukat olivat jääneet yli aikaisemmista projekteista ja ne olivat alkujaan värillisiä, mutta päädyin maalaamaan nekin sprayvärillä mustaksi.

Juhlistin blogin syntymäpäivää hankkimalla uuden tietokoneen. No joo, kyse oli täysin olosuhteiden pakosta, mutta ajankohta sattui sopivasti niin, että voin ilokseni aloittaa seuraavan antoisan vuoden blogin parissa aivan uudella tietokoneella. Sellaisella, joka itseasiassa TOIMII. Muutama päivä sitten koin totaalisen turhautumisen, kun yhden postauksen päivittämiseen (muutama rivi tekstiä) meni vanhalla koneellani aikaa tunti. Oikeasti. Tulin siihen tulokseen, että tämä ei voi jatkua ja lähdin sillä sekunnilla omppukauppaan. Valinta ei ollut vaikea ja mukaan lähti MacBook Air ( = bloggaajan unelma). Ei voi muuta sanoa kuin, että olen koukussa ja myynyt sieluni lopullisesti Stevelle.

Seuraava vuosi blogin osalta alkaa huippuhienoissa merkeissä! Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi upea konsepti, johon blogini on valittu mukaan. Kyseessä on ennennäkemätön tapa seurata blogeja kuvavirran avulla tietokoneelta ja mobiililaitteista. Sivuston kautta voi seurata mukaan valittuja laadukkaita blogeja, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Enempää en voi paljastaa vielä tässä vaiheessa, mutta lokakuussa selviää mistä on kyse!

Tähän liittyen blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up -kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.

Seuraavaksi suuntaan viikon matkalle Tunisiaan ja pitämään ensimmäisen lomani sitten joulun. Saa nähdä minkälainen jälkiruokakulttuuri Tunisiasta löytyy pähkinöineen ja taateleinen. Voisi kuvitella, että kakkumaistelut painottuvat tällä reissulla ranskalaistyylisiin konditorioihin, mutta asiaan liittyen tarkempi raportti tulossa sitten kun palaan Suomeen. Tiedossa on kunnon samsonite-turisti-pakettimatka, jonka varasimme ystäväni kanssa viimehetkellä superhalvalla. Pientä jännitystä siis ilmassa millaiseen turistirysään sitä ollaan menossa, mutta ehkä tämä on hyvää vaihtelua reppureissaamiselle. Siisti hotelli wellness centereineen kuulostaa kyllä ihan kivalta vaihtoehdolta verrattuna liskojen asuttamiin bambuhökkeleihin, joiden hanasta tulee merivettä.

In English:
Painted By Cakes turns one and it's time to celebrate it with cake! The cake is a lemon cake with vanilla butter cream filling. I made the pattern on the side of the cake by placing a lace around the cake and spraying it with edible spray color.

The second year with the blog is starting perfectly! I got a new computer that actually WORKS, the old one rarely did. I think I'm having a relationship with my new MacBook Air. Also, my blog was selected for a really interesting concept where people can follow upscale blogs concerning fashion, beauty, food, interior decoration and lifestyle. I'll tell you more about it in October. Concerning the concept there will be a pop-up reader research of this blog for a while.

Next I'm going to Tunisia for a holiday and to find out what are the desserts like in there!


2 kommenttia:

  1. Onnea vuoden rajapyykistä!
    Ja hienoa että olet päässyt mukaan tuohon kirjoittamaasi projektiin! :)

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...