sunnuntai 19. elokuuta 2012

WHITE ROSES

Tämä kakku oli hääkakun maistiaiskakku. Kakku on mehevä porkkanakakku tuorejuustotäytteellä. Ruusut tein sokerimassasta eli ne ovat syötäviä. Varsinaiseen hääkakkuun tuli vielä muutama muutos, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa!

I made this cake for a wedding cake tasting. This is a moist carrot cake with cream cheese filling. I made the roses of sugarpaste so they are edible. Some changes were made for the actual wedding cake but I'll tell you more about it in the next post!
6 kommenttia:

 1. Apua! Niin täydellisen hieno kakku! Miten saat noin tarkkaan tehtyä sileän kakun! Kaikki tekemäsi kakut ovat kauneimpia mitä oon nähnyt! Voi kun saisi omiin häihin tällaisia kakkuja.. <3

  VastaaPoista
 2. Upeat ruusut!! Ja niin kaunis on kyllä kakkukin =).

  VastaaPoista
 3. Sulla on aivan uskomaton esteettinen silmä, aina kun katselen sun kakkuja, tulee hirmuinen koristeluinto:) Näin aloittelija, haluaisin kysyä, että miten teet noi pienet valkoiset pisteet, miten saat ne noin symmetrisesti kakkuun (tyhmä kysymys varmaankin, mutta ihmettelen, että teetkö ne ihan vaan vapaalla kädellä)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kuulla, että blogi innoittaa koristelemaan kakkuja! Nämä pisteet olen tosiaan tehnyt ihan vapaalla kädellä pyörittäen kakkua pyörivällä kakkualustalla ja yrittäen tehdä tasaiset välit. Pisteille voi myös merkata paikat etukäteen mittaamalla mittanauhalla kakun mitat ja tekemällä vaikkapa nuppineulalla pienet merkit :)

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...