tiistai 10. heinäkuuta 2012

TYTTÖ JA KOIRA - GIRL AND A DOGTämän koristeen tein nuoren naisen rippijuhliin. Toiveena oli, että koristeessa on tyttö, jolla on hempeän värinen juhlamekko päällä. Lisäksi koristeeseen toivottiin koiraa, jonka kuvan sain malliksi. Muuten sain suunnitteluun vapaat kädet. Koska toiveena oli hempeä tyyli, yritin saada koristeeseen herkkyyttä ja tunnelmaa sillä, että koiran pää on tytön sylissä ja tyttö katsoo koiraa lempeästi. Kangasmateriaalien jäljittely sokerimassasta on jotenkin kiehtovaa, joten tein mekon helmasta runsaan kerroksellisen. Koriste on elintarvikeväreillä maalattua vaniljanmakuista sokerimassaa ja siis täysin syötävä.

I made this caketopper for a young girl's confirmation party. The orderer wanted the decoration to be charming and sweet and that's what I tried to do. The decoration is made of sugarpaste and it's totally edible.6 kommenttia:

  1. Upeita kakkuja! Miten saat pinnoista, erityisesti koristeiden, noin älyttömän tasaisia ja sileitä? Tuntuu, että itsellä niissä on aina painaumia sormista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tarkkaa hommaa tuo tosiaan on, että saa pinnan sileäksi, mutta käsin siis teen koristeet.

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...