sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

VAPPUKAKKU - FIRST OF MAY CAKE


Vappu oli ja meni jo ajat sitten ja tämä päivitys onkin pahasti myöhässä. Pahoittelut kaikille lukijoille, että blogiin ei ole hetkeen tullut uusia postauksia. Kyse ei ole siitä, että blogi olisi päättymässä tai että en enää tuntisi pakottavaa tarvetta tehdä jälkiruuista myös silmänruokaa. Päinvastoin. Kakkuja on tässä viimeaikoina tehty sellaisella tahdilla, että vielä koulun ja töiden lisäksi en ole millään löytänyt aikaa uusien kakkujen lisäämiseen blogiin. Tilanne on kuitenkin nyt tarkoitus korjata ja päivityksiä onkin odotettavissa kasapäin!

 Täytyy myöntää, että pitkän tauon jälkeen en valitettavasti edes aloita tasokkaimmalla mahdollisella päivityksellä. Tämä kakku tehtiin nimittäin todella nopeasti ja täysin ilman minkäänlaista suunnitelmaa. Mukana kakkua tekemässä olivat ystäväni N ja J, joille suuri kiitos avusta! Veimme kakun tarjottavaksi kaveriporukkamme vappujuhliin, joiden teemana oli sininen väri. Siitä siis valinta kuorrutteen väriksi. Koristelu syntyi lähinnä siltä pohjalta minkälaisia muotteja sattui käteen osumaan ja sokerimassaserpentiinit löytyivät kaapista aikaisempien kakkujen jäljiltä. Kakun pintaan suihkautin sprayväriä ja serpentiinien sekaan ripottelin syötäviä hopeatähtiä. Aikamoinen sekamelskahan tästä kakusta tuli, mutta kaveriporukan kesken järjestetyissä vappubileissä se ehkä on ihan sallittuakin. Kaikki olivat ainakin tyytyväisiä ja pääasia, että kakku maistui! Kakussa oli vaaleaa ja suklaakakkupohjaa ja täytteenä toisessa kerroksessa valkosuklaamoussea ja toisessa tummasuklaamoussea. Kummankin moussen seassa oli vielä vadelmia. Nam.


This cake was served at a first of may party that we had together with my friends. Actually a couple of my dearest friends were helping me to make this cake. We had absolutely no idea what we were doing but we had lots of fun! We made the cake from the ingrediends we could find in my fridge and decorated the cake with any tool that happened to come across. Who said that making cakes should be serious? What we ended up was a cake with chocolate and vanilla cake layers and two different fillings: white chocolate mousse and dark chocolate mousse. We also added some rasberries into the fillings. At the party we definitely had as fun eating the cake as we had making it!
2 kommenttia:

  1. Alkoi jo huolestuttamaan että eihän ole blogi lomalla. Sinun kakut ja kuvat niistä ovat niin kauniita että näitä niin mielellään katselee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! Ei huolta, kakkuja ja kuvia on tosiaan nyt odotettavissa paljon :)

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...