maanantai 18. kesäkuuta 2012

KASTEKAKKU - BABY CAKE

Tämä kakku matkasi Turkuun pienen tytön kastejuhlaan. Toiveena oli valkoinen kakku, jonka päällä on koristeena tummatukkainen tyttövauva kastemekossa, nimikyltti ja vaaleanpunaisia liljoja. Tyyliltään kakusta toivottiin hempeää ja sellainen tästä tosiaan tuli. Kakku on kananmunaton mehevä banaanikakku, jonka täytteenä on ohuet kerrokset vaniljakreemiä ja vadelmahilloa. Kuorrute ja koristeet ovat vaniljanmakuista karkkimassaa. Onnittelut vielä Oona Olivialle kauniista nimestä!

I made this cake for a little girl's christening. The orderer wanted to have a white cake with baby and flower decoration. This cake is a moist banana cake with rasberry jam and vanilla buttercream filling. This cake travelled all the way to Turku. Luckily, this kind of cake with buttercream filling can be transportet a little bit longer time than a cake with a mousse filling.

2 kommenttia:

  1. Kakku oli aivan mahtava! Enna söi sitä jälleen monen monta palaa. Itsekin vielä eilen herkuttelin. :P Palautteena vielä, että tällä kertaa olit saanut kakusta vielä edellistä kertaa mehukkaamman. Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että kakku oli kaikin puolin mieleinen! :) Kiitos palautteesta! Pyrin koko ajan kehittämään reseptejä ja tällä kertaa laitoinkin hiukan enemmän banaania ja leikkasin kerrokset hieman ohuemmiksi. Kiva että kakku maistui!

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...