sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

TI-TI NALLE KAKKU - TI-TI BEAR CAKE


Pienen tytön syntymäpäiville toivottiin kakkua, jossa on koristeena Ti-Ti Nalle ja Tau Nalle. Lisäksi toiveena oli, että kakussa olisi jotain keijumaista tai esimerkiksi perhosia. Tein kakusta keijumaisen vaaleanpunaisen ja nallejen ympärille tein muutamia perhosia. Kakun tuli olla kananmunaton ja kestää hyvin parin tunnin automatka, joten kakusta valikoitui mehevä banaanikakku, jossa on täytteenä ohuet kerrokset vaniljakreemiä ja vadelmahilloa. Kuorrute ja koristeet ovat sokerimassaa.

I made two Ti-Ti Bear cakes for a little girl's birthday party and this is one of them. The cake is a moist banana cake with rasberry jam and vanilla buttercream filling. These two musical bears are really popular in Finland among children!


2 kommenttia:

 1. Olen selannut koko blogisi läpi ja todennut että kaikki kakut ovat täydellisiä, miten saatkin niistä näin upeita?
  Mistä olet tilannut noita paksuja aluspahveja? Itselläni on niitä muutama mutta tulevat melko hintavaksi ulkomailta tilattuna.
  Aurinkoista kevättä toivotellen,
  Tanja Ahonlaidasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tanja! Kiitos kommentistasi! Noita kakkualustoja olen tilannut Iso-Britanniasta. Hieman hintaviahan ne tosiaan ovat ulkomailta tilattuna, mutta en ole huomannut, että niitä ainakaan vielä saisi Suomesta hankittua.
   Mukavaa kevättä!

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...