sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

PUPUKAKKU - BUNNY CAKE

Tämän kakun tein pienen tytön ristiäisiin. Tytön äidillä oli tarkka visio kakusta ja toiveena oli, että kakku olisi saman tyylinen kuin aikaisemmin tekemäni Norsukakku, mutta hahmona olisi pupu, jonka ympärillä on vadelmia. Kakussa on vaalea kakkupohja ja täytteenä mansikkamoussea ja valkosuklaa-daim-moussea. Kuorrute ja koristeet ovat vaniljanmakuista sokerimassaa.

I made this cake for a little girl's christening. The orderer wanted to have a pink cake with a bunny, rasberries and flowers. This cake is a vanilla cake with strawberry mousse filling and white chocolate-Daim mousse filling. It was a lot of work to make rasberries out of sugarpaste but I think they were worth the trouble!

8 kommenttia:

 1. Oi miten suloinen kakku!
  Mitä väriä / välineitä käytät pupun naaman tekemiseen? On niin älyttömän siisti jälki!
  T. Vispilä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pupun kasvot piirsin elintarviketussilla.

   Poista
 2. hei mistä noita kukkia saa vai teitkö ne itse,miten? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen kaikki koristeet itse. Kukat tein sokerimassasta leikkaamalla muotilla ja sitten muotoilin kukat marsipaanityökaluilla muotoonsa. Keskustoihin laitoin pikeeriä, jonka kuivuttua maalasin kukat tomuväreillä. :)

   Poista
 3. Kakku oli kaikin puolin upea, makea ja juuri toivotunlainen! Suurkiitokset vielä, vaikkakin huimasti myöhässä, ehh... :)

  Terkuin se tarkan vision omannut äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein kiva kuulla, että kakku oli mieleinen! :) Aurinkoista kesää!

   Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...