tiistai 17. tammikuuta 2012

KUKKAKAKKU - PINK FLOWER CAKE


Tämän "kakun" tein somisteeksi Marjo-mummin alusasu- ja sukkapuoti nimiseen liikkeeseen. Kakku ei ole syötävä, vaan se on tarkoitettu koristeeksi. Itse "kakku" on styroksia, mutta kuorrute ja koristeet ovat syötäviä, eli tämännäköisen kakun tekeminen ihan syötävänä kakkuna olisi täysin mahdollista.

Toiveena oli, että kakun koristeena olisi kukkia ja kakun värimaailma koostuisi pääosin erilaisista punaisen sävyistä. Kakun tyyliä ja suunnitellessani kävin kurkkimassa vielä remontin viimeistelyvaiheessa olleen liiketilan sisustusta ja värejä ja niiden perusteella lisäsin kakun värimaailmaan myös ruskean ja valkoisen sävyjä.

Kakun kuorrute on sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta ja kukat ovat vaahtokarkkimassan ja sokerimassan sekoitusta. Kuorrute ja koristeet säilyvät pitkään kovetuttuaan, joten kakkukoristeesta on iloa pitkään! Toivotaan, että kukaan asiakkaista ei vain epähuomiossa yritä leikata kakkua!


I made this cake for a decoration to a clothing store. Well it's not actually a cake cause it's not edible but it could be! The fondant and all the flowers are edible, there's just styrofoam inside the cake. Although you can't enjoy the taste of this kind of cake, you can enjoy the art. And you can enjoy it a lot longer than with a regular cake.

2 kommenttia:

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...