torstai 8. joulukuuta 2011

Elokuvakakku - Movie Cake


Eräs tuttavani pyysi minua tekemään kakun pikkuveljensä ylioppilasjuhliin. Toiveena oli kaksikerroksinen kakku noin 25 henkilölle ja kakku oli tarkoitus tarjoilla kaverijuhlissa. Ennen kuin aloin suunnitella kakkua kysyin tietoja juhlittavasta ylioppilaasta ja selvisi, että hän harrastaa elokuvia ja rock-musiikkia. Päätin yhdistää kakussa nämä kaksi teemaa. Kakussa tuli myös näkyä jotenkin, että kyse oli ylioppilasjuhlista, joten yhdistin ylioppilas-teeman vielä kakun koristeluun.

Tulin siihen tulokseen, että rock-musiikin saisi saumattomimmin yhdistettyä elokuvateemaan maalaamalla filminauhaan rock-aiheisia kuvia. Pyysin tilaajaa kertomaan tarkemmin, mitkä ovat juhlittavan lempibändejä ja vastaukseksi sain Pearl Jam ja Led Zeppelin. Niinpä maalasin filminauhaan Pearl Jamin ja Led Zeppelinin levyjen kansia ja logoja.

Koristeet on tehty vaahtokarkkimassan ja sokerimassan sekoituksesta ja maalattu pasta- ja tomuväreillä.


Kakussa on mehevä suklaakakkupohja ja täytteenä valkosuklaa-daim-moussea. Kuorrute on itsetehtyä vaahtokarkkimassaa, jonka alla on suklaakreemiä. Kakun pinta on maalattu mustalla ja vaaleansinisellä spray-värillä. Tein kakun värityksestä rock-teeman mukaisesti melko synkän, mutta koska kyse oli kaverijuhlista, kakku saikin olla kunnolla rock!

Varsinaisista juhlista sain tekstiviestin, jonka mukaan kaikkien mielestä kakku oli upea. Tärkeintä oli, että itse ylioppilas, jolle kakku oli täysin yllätys, tykkäsi kakusta paljon!


4 kommenttia:

  1. aivan mieletön, taas kerran! oot kyllä melkosen taitava tyttö :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kakkuja olet tehnyt! VaU! Olet tosi taitava tekemään koristeita!

    VastaaPoista
  3. Hienoja kakkuja sinulla täällä! =) Linkitän sinut blogiini ;) Tosi kauniita koristeluja.

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...