sunnuntai 6. marraskuuta 2011

HALLOWEEN KAKKU - HALLOWEEN CAKE


Ystäväni syntymäpäiviä juhlittiin halloween -teemalla ja ystäväni pyysi minua tekemään halloween -tyylisen kakun juhliin. Suunnitteluun sain muuten vapaat kädet, mutta ystäväni sanoi ohimennen, että "joku kummituskakku vois olla kiva".

Perinteiset valkokaapuiset sokerimassakummitukset olisivat olleet hieman tylsä valinta isoon kakkuun joten päätin tehdä sen sijaan yhden ison yksityiskohtaisen kummitustytön istumaan kakun reunalle. Ja mikä olisikaan luontevampi ympäristö kummitukselle kuin hautausmaa. Tein siis muutaman hautakiven kummitustytön taustalle ja maalasin kakun pinnan jäisen huurteiseksi maaksi. Lisäsin vielä muutamia kivikasoja kakun alareunaan ja sitten hyytävän karmiva halloween kakku oli valmis.

Syntymäpäiväkakuksi kummitustyttö hautausmaalla ei tietenkään ole ihan perinteisin valinta, mutta noudatin synttärisankarin toivetta kummituskakusta ja hän olikin kakkuun erittäin tyytyväinen!


Kakussa on mehevä suklaakakkupohja ja täytteenä alemmassa kerroksessa minttusuklaamoussea ja ylemmässä kerroksessa mansikkamoussea. Kakun kuorrute on itsetehtyä vaahtokarkkimassaa ja kuorrutteen alla on minttusuklaakreemi. Kummitustytön tein sokerimassan ja vaahtokarkkimassan sekoituksesta. Hautakivet ja kivikasat ovat marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta. Ja kuten aina, kakku on siis kokonaisuudessaan koristeita myöten täysin syötävä, ja lukuisten kommenttien perusteella myös erittäin herkullinen!


I made this cake for my friends birthday. This cake is a moist chocolate cake with strawberry mousse filling and mint chocolate mousse filling. This is not a typical kind of birthday cake with graveyard and everything but the party was on Halloween so my friend said she wanted a ghost cake. I didn't feel like making those simple white ghosts. I wanted the cake to be special and have a true feeling. When I begin to design a cake my goal is to create a world, an atmosphere, a story. An unforgettable experience. With this in mind I decided to make a ghost girl with a beautiful dress. I made the cake look like a freezing graveyard in order to emphasize that the girl is a ghost. I'm sure there is a story this girl would want to share with us if she could speak. What do you think is her story? I haven't figured it out yet...


3 kommenttia:

  1. Nämä sun kakut on uskomattoman hienoja! Ja kummituskakku oli tooosi herkullista! :)

    VastaaPoista
  2. Oi, miten upea! Aivan uskomattoman upeeta jälkeä! Oot kyllä niin taitava. :)

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...