keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Balikakku - Bali Cake


Tämän kakun tilaaja halusi yllättää työkaverinsa kakulla palatessaan kesäloman jälkeen töihin. Toiveena oli, että kakussa on ainakin surffilauta, koska tilaaja aikoo viettää seuraavan lomansa talvella Balilla. Kakkuun toivottiin siis pientä ivailua työkavereille, mutta kuitenkin hyvässä hengessä.

Päätin toteuttaa kakun kokonaisuudessa Bali-teemalla ja aloitin suunnittelun muistelemalla omaa matkaani Balille. Surffauksen, koralliriuttojen ja taiteen lisäksi vahvasti mieleen olivat jääneet värikkäät trooppiset kukat, joita oli Balilla jokapuolella. Välillä näytti siltä kuin joku olisi tiputellut orkideoja jopa jalkakäytäville! Oli siis selvää, että kakussa tulisi olla trooppisia kukkia.


Tein kakkuun myös Balin muotoisen saaren simpukoineen ja tilaajan toiveen mukaisesti koristeena on myös surffilauta. Kaikki koristeet ovat vaahtokarkinmakuista karkkimassaa. Kyltin tukena on spagettia ja kukkien keskustat ovat nuudelia.


Kakussa on vaalea kakkupohja ja täytteenä valkosuklaarahkamoussea, mustikkasosetta ja mustikoita. Kakussa olevat mustikat olin itseasiassa kerännyt aikaisemmin tilaajan oman mökin tontilta! Kakun kuorrute on vaahtokarkinmakuista karkkimassaa, jonka värjäsin kuvastamaan merta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...